Eerste patch voor S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky al verschenen

Trend of gewoonte? De nog maar net verschenen S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky mag z’n eerste patch nu al verwelkomen. De lijst met verbeteringen heeft een redelijke lengte en bevat items als ‘stabiliteit sterk verbeterd’ en ‘crashes bij saven na lang spelen opgelost’. Kortom: deze patch moet je hebben als je de game al in bezit hebt. Downloaden kan hier.

S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky logo

Met S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky betreed je the Zone in een tijdperk voor dat van S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl. De omgeving is hier nog een stuk instabieler met anomalies die veel actiever zijn dan je tot nu toe gewend bent. Je speelt een Stalker die net nieuw is the Zone en die de vrijheid heeft te doen wat ‘ie wil, of zich aan te sluiten bij één van de acht groeperingen binnen the Zone. Sluit je je ergens bij aan, dan kun je jezelf opwerken van nieuweling tot belangrijkste lid en is het de bedoeling nieuwe gebieden te veroveren en uiteindelijk zelfs bases van andere groeperingen te vernietigen. Onder de motorkap is ook veel veranderd: de PDA is verbeterd, net als de AI.

  1.   
    meatball's avatar

    lol, de game moet hier nog steeds uitkomen, want hij is net voor de release uitgesteld tot 15 september, alleen de russische versie is uit

  2.   
    -050- Critical's avatar

    hij is vast gruwlijk 😆 maar ik heb me salaris nog niet! 😳

  3.   
    stormtrooper's avatar

    Zoo nu zal de game vast nog leuker worden

  4.   
    OkkieBOOMER's avatar

    Crashen na te lang gamen… Gelukkig hebben ze het uitgesteld en nog is een patch:P

  5.   
    Neolite's avatar

    Zit deze patch nu wel verwerkt in de versie die hier in de winkel komt te liggen dan?? 😉

  6.   
    Pack Leader's avatar

    Ik hoop het wel. De uitbreiding komt iig sneller als het allereerste deel haha 10 jaar :D.