Pro Evolution Soccer 2009 voorzien van releasedatum; demo’s in aantocht

Konami heeft Pro Evolution Soccer 2009, kortweg PES 2009, voorzien van een releasedatum. De game zal namelijk op 15 oktober verschijnen voor de PC, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 2 en PSP. De Wii-versie laat nog tot het voorjaar van 2009 op zich wachten.

Tevens zal men komende donderdag, 11 september, een demo van de game op Xbox Live en het PlayStation Network zetten. Het lijkt geen toeval te zijn dat dit samenvalt met de demo van FIFA 09…


Pro Evolution Soccer is zoals verwacht weer een stuk meer opgepoetst en de voetballers zien er weer iets realistischer uit ten opzichte van de vorige editie. Daarnaast zijn er weer nieuwe moves uit te voeren, kunnen we de game naar onze eigen wensen aanpassen en kunnen we nieuwe controle-mogelijkheden verwachten.

Pro Evolution Soccer 2009 zal op 15 oktober uitkomen op PC, Xbox 360, PlayStation 2, PlayStation 3 en PSP. De Wii-versie ligt pas in het voorjaar van 2009 in de winkels.

  1.   
    )GN(-Erik's avatar

    Waarom komen er nooit meer demo’s op de PC?? ๐Ÿ™

  2.   
    RinusReetRidder's avatar

    Die downloaden toch wel de hele game. ๐Ÿ˜› Je ziet het inderdaad vaker dat ze nu vooral console demo’s uitbrengen. Misschien dat wat later nog een pc demo komt.

  3.   
    M..enn0's avatar

    pes is gewoon vet slecht wat een stomme voetbalgame FIFA OVERHEERST !

  4.   
    Jarek's avatar

    Er komt toch wel een Fifa demo naar pc. ? jammer dat er geen pes demo naar pc komt ๐Ÿ™‚

  5.   
    Lashrom's avatar

    Ik zie weinig veranderingen in PES 2009, hoewel FIFA09 wel hun uiterste best doen. Maar PES Fans gaan zeker niet op de Fifa, ze zijn er lekker gewend aan. Keep It Up !

  6.   
    martyntjee's avatar

    RinusReetRidder schreef, "Die downloaden toch wel de hele game. ๐Ÿ˜› Je ziet het inderdaad vaker dat ze nu vooral console demo’s uitbrengen. Misschien dat wat later nog een pc demo komt."

    dat zal wel ja ๐Ÿ˜†

  7.   
    stormtrooper's avatar

    Goed om te weten ๐Ÿ˜‰

  8.   
    PaNNa's avatar

    Ja , nu komen ze ik af..
    Ik wil weten wat de verschillen zullen zijn.:)

  9.   
    -050- Critical's avatar

    voor het tweede jaar een fifa halen ipv pes ๐Ÿ˜ณ