Frontlines: Fuel of War krijgt nieuwe update, extra content komt eraan

Ontwikkelaar Kaos Studios heeft laten weten dat ze een nieuwe update voor de Xbox 360-versie van Frontlines: Fuel of War heeft uitgebracht. Hiermee worden diverse problemen verholpen en ook voert de update enkele tweaks door.

Daarnaast maakte men bekend dat er aan twee bundels met downloadable content gewerkt wordt. Deze voegen een nieuwe Conquer spelmodus toe, als ook nieuwe mappen, wapens en voertuigen. Een specifieke datum voor deze extra content werd nog niet gemeld.

Frontlines: Fuel of War logo

Frontlines: Fuel of War is een futuristische first person shooter die zich afspeelt naar aanleiding van hedendaagse gebeurtenissen. Naar aanleiding van een energiecrisis en een wereldwijde depressie vechten twee partijen, de Western Coalition (US/EU) en the Red Star Alliance (Russia/China) een conflict met elkaar uit. Verwacht een vrije wereld waarin je kunt rondrennen en meer dan zestig militaire wapens en voertuigen terwijl je op geavanceerde manieren informatie verzamelt en vecht met een speciaal systeem waarin het ‘front’ een speciale plaats in neemt.

Wil je ons oordeel weten over Frontline: Fuel of War? Check dan snel onze Xbox 360 en PC reviews.

Frontline: Fuel of War is inmiddels verschenen voor de Xbox 360 en PC.

 1.   
  OkkieBOOMER's avatar

  Nou geluk hebben die X-Doosers!

 2.   
  -050- Critical's avatar

  heb ik deze net als cod op de pc:P

 3.   
  RinusReetRidder's avatar

  Komt vast ook nog wel naar de PC een keer. 🙂

 4.   
  Tollos's avatar

  wie speelt in godsnaam deze game nog??