Realtime Worlds: geen nieuwe DLC meer voor Crackdown

De over-the-top actiegame Crackdown heeft het al boven verwachting goed gedaan wat betreft verkopen. Of dit wellicht te maken had met de Halo 3 bèta-key is de vraag, maar in elk geval zijn er behoorlijk wat Xbox 360-gamers met Crackdown aan de slag gegaan.

Zelfs vandaag de dag wordt de game toch nog regelmatig gespeeld, wellicht ook dankzij de zeer vermakelijke co-op modus, maar ontwikkelaar Realtime Worlds laat weten dat we niet meer op nieuwe downloadable content voor Crackdown hoeven te rekenen. Men is nu volop bezig met de game All Points Bulletin en nog andere, onaangekondigde projecten.

Crackdown vertoont enige gelijkenissen met het overbekende Grand Theft Auto, de grote vrije spelwereld, de vele mogelijke missies en het feit dat je zelf mag kiezen wat je gaat doen. Toch is Crackdown geen simpele kloon, want het schotelt je een hoofdpersoon voor die over extreme krachten beschikt en verder wordt dit alles geheel voorzien van over-the-top actie en heftige stunts. Deze samensmelting moet voor een unieke game zorgen, waarin jij moet zien af te rekenen met misdadigers, gangs en beruchte kingpins.

Wil je meer weten over Crackdown? Check dan ook eens onze actievolle review!

Crackdown is begin 2007 uitgebracht voor de Xbox 360.

 1.   
  RinusReetRidder's avatar

  Speel het soms nog wel want blijft toch vet van die overdreven actie en free roaming. 8)

 2.   
  Ika Q's avatar

  De DLC die al te downloaden is zuigt behoorlijk, persoonlijk vond ik me punten niet waard.

 3.   
  -050- Critical's avatar

  RinusReetRidder schreef, "Speel het soms nog wel want blijft toch vet van die overdreven actie en free roaming. 8) "

  hmm tsjaa dan geef ik voorkeur aan saints row 1 , maar ik speel crackdown nog wel eens puur uit verveling 🙄