Snowboardgame Stoked laat van zich weten met eigen site

Als tegenhanger van Shaun White Snowboarding moet je jezelf wel eens laten zien. Zo gezegd, zo gedaan. Na de aankondiging verscheen ook Stoked’s eigen website.

Op de nieuwe website krijgen we alvast een vleugje te zien van wat we kunnen verwachten in Stoked en ook een teaser doet zijn intrede op de site. Nieuwsgierig geworden? Klik hier.

Stoked (een waarschijnlijk op ‘Amped’ gebaseerde satire qua naam) zal volgens ontwikkelaar Destineer het beeld op snowboardgames veranderen: met realistische effecten en stunts heeft de game zich in ieder geval met een eigen tintje op weten te stellen. Het lijkt er in ieder geval op dat Stoked een beroep doet op beste snowboardgame van het jaar, waarvoor de alom bekende Shaun White Snowboarding game verslagen moet worden. Stoked bezit weliswaar geen Assassins Creed-engine, maar qua sponsors hoeven we niet te klagen, onder andere topmerken als Burton, Nitro, Oakly, Billabong, Ride, Rome, Quicksiver, Salomon, Volcom en Vans zijn terug te vinden in Stoked.

Stoked komt deze winter exclusief voor de Xbox 360 uit.

  1.   
    ricklolps3's avatar

    mooi hoor dit word spannend 😆

  2.   
    )GN(-Erik's avatar

    Rare naam voor een snowboardgame 😕 het betekend: Opgestookt, maar ik snap niet wat dat met sneeuwgames te maken heeft 😛

  3.   
    stormtrooper's avatar

    goed om te weten

  4.   
    -050- Critical's avatar

    nou jongens om eerlijk te zijn ga ik voor shauwn whitee 😆

  5.   
    Krizzle's avatar

    Heel mooi, hebben we wat te kiezen in het land van de snowboardgames. 🙂

  6.   
    Tom's avatar

    )GN(-Erik schreef, "Rare naam voor een snowboardgame 😕 het betekend: Opgestookt, maar ik snap niet wat dat met sneeuwgames te maken heeft 😛 "

    Stoked kan ook iets in de richting van ‘helemaal gek op/van’ betekenen, net zoiets als Amped: eenmaal de sponsors geïmponeerd, dan waren ze ‘Amped’. 😉

  7.   
    Krizzle's avatar

    Tharduz schreef, "

    ”)GN(-Erik” schreef, "Rare naam voor een snowboardgame 😕 het betekend: Opgestookt, maar ik snap niet wat dat met sneeuwgames te maken heeft 😛 "

    Stoked kan ook iets in de richting van ‘helemaal gek op/van’ betekenen, net zoiets als Amped: eenmaal de sponsors geïmponeerd, dan waren ze ‘Amped’. 😉 "

    “The word “stoked” is a popular slang word used by those connected with surfing, skateboarding and BMX biking. It is used to mean pumped up, excited, and ready.”

    Bron: Wikipedia

    🙂