SOCOM: Confrontation bèta een paar dagen uitgesteld

Na het uitstellen van games, het uitstellen van patches en het uitstellen van consoles is inmiddels het uitstellen van bèta’s de normaalste zaak in gamesland. Zo zal de Amerikaanse SOCOM: Confrontation-bèta nog wat langer op zich laten wachten. Volgens de ontwikkelaar liep het geheel nog niet helemaal gesmeerd, en daarom heeft men nog een paar dagen extra tijd nodig.

    “Because we are working so hard to ensure the final product is fantastic, we’ve decided to push back the Public Beta date just a few days in order to bump up the experience even more.”

Beter laat dan nooit zullen we maar zeggen, en dat is in dit geval zeker waar. Een dergelijke bèta is namelijk voor Europa nog helemaal niet aangekondigd. De Amerikaanse bèta was toegankelijk voor gamers die het spel hadden gepre-ordered bij een aantal winkelketens.

SOCOM: Confrontation is een third person shooter waarin online gamen de hoofdfunctie is. Het zal mogelijk zijn om met 32 man online te strijden en clans en teams te vormen. Zoals je in de trailer ziet zal de game zich onder andere in een stad afspelen met een Arabische stijl. Waar natuurlijk genoeg plekken zijn om dekking te zoeken en je tegenstander te elimineren.

SOCOM: Confrontation verschijnt exclusief voor de PS3 op 26 september.

  1.   
    stormtrooper's avatar

    oo dat maakt mij toch niets uit!

  2.   
    -050- Critical's avatar

    stormtrooper schreef, "oo dat maakt mij toch niets uit!"

    waaom post je dan:P