Inhoud Collector’s Edition Saints Row 2 bekend

THQ heeft de inhoud van de Collector’s Edition van Saints Row 2 bekend gemaakt. Deze speciale uitgave van de game zal overigens alleen maar voor de Xbox 360 uitkomen, dus helaas pindakaas voor PlayStation 3- en PC-gamers. In de doos zitten een 1GB Gold Bullet USB 2.0 Memory Stick, een Limited Edition Artbook, een Stilwater Map Poster, een Street Saints Poster en exclusieve content, inclusief buddy icons en wallpapers. Als klap op de vuurpijl zit er ook nog een gouden pistool (nep uiteraard) in het pakket.

[SCREENSHOTS]

De echte gangsta’s komen straks weer riant aan bod met Saints Row 2, het vervolg op Saints Row dat in september 2006 verscheen voor de Xbox 360. Ditmaal is het verhaal nog duisterder van aard en krijg je te maken met verraad en wraak, al zit er toch ook weer de humor in van het eerste deel. De stad is ditmaal opener dan ooit in welke game dan ook in het genre en om er doorheen te komen zijn er nieuwe voertuigen, zoals boten, vliegtuigen, motoren en helikopters toegevoegd.

Ben je het zat om in je eentje de strijd aan te gaan, dan kun je kiezen om two-player co-op te spelen over het internet. Deze keer zal de game zowel op de Xbox 360 als de PlayStation 3 verschijnen, waardoor de Saints Row-franchise wellicht op een nog grotere groep fans kan rekenen.

Saints Row 2 verschijnt op 17 oktober voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360. Je kunt hier alvast de preview lezen van Saints Row 2.

  1.   
    Bello 2185's avatar

    Jezus wat een vette shit! 😀 Alleen heb geen 360…

  2.   
    RinusReetRidder's avatar

    Hoef die extra prullen niet, gaat toch om de game zelf. 🙂 Die wordt in elk geval heel gaaf met veel humor. 8)

  3.   
    S4p4t6m's avatar

    ik weet niet of ik eigenlijk wel een spel als dit wil spelen net als GTA IV, baaaah 🙁 , ik ga het niet spelen en heb bTW geen 360 meeer 😛 .

  4.   
    HardCoreGamer™'s avatar

    zal wel leuk zijn maar ik heb een PS3 😥 dat vind ik echt dom dat ze het alleen voor de xdoos doen

  5.   
    Standley16's avatar

    zozo wat vet maar wat gaat dat grapje weer kosten

  6.   
    stormtrooper's avatar

    ziet er stoer uit 😆

  7.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Ik vind het mooi om al die edition paketen te sparen ik heb de GTA IV Edition Assassins Creed binnen kort BIA HH Edition maar helaas ook geen 360 hier 😉

  8.   
    N360Gamer's avatar

    Dit is echt al maanden bekend, misschien is ie nu pas officieel aangekondigd. Maar maanden terug heb ik die afbeelding al gezien 😕 Behalve dat pistool, die is nieuw voor mij, dalijk naast mijn wii pistool, nu ook een 360 pistool 😆 😛

  9.   
    Koen's avatar

    Over dat pistool zal nog wel lawaai ontstaan 🙄

  10.   
    N360Gamer's avatar

    Koen schreef, "Over dat pistool zal nog wel lawaai ontstaan 🙄 "

    Ik lees net op sommige sites dat het ook een 3d sticker of een uitstekend detail is van de tinnen doos kan zijn. Als dat het geval is dan maakt het de CE een stuk minder bijzonder, ookal is die USB ook echt vet.

  11.   
    Ika Q's avatar

    “USB 2.0 Memory Stick” w00t !

  12.   
    Kilerden's avatar

    van 1 gig. dat is lekker veel 😛

    maar is wel wreed 😀

  13.   
    Tadao's avatar

    lol nice,al lijkt die map teveel op een GTA map xD en hoeveel moetje rvoor extra betalen? en ze doen tenminste meer dan EA xD

  14.   
    Overload14's avatar

    Dat neppistool is lelijk xD