Thrustmaster introduceert Kart Challenge NW

Thrustmaster heeft vandaag laten weten dat ze straks de Kart Challenge NW introduceert, een echt racestuur voor de Wii met electronische en mechanische componenten, en – het allerbelangrijkst – een progressief reagerende pedaalset. De Kart Challenge NW is een controller waarmee de virtuele coureur dé rit van zijn leven beleeft!

Gamers die kiezen voor een Wii-console zijn op zoek naar de totale onderdompeling: een levensechte maar uiterste plezierige ervaring waarin verwoestende meppen op de tennisbaan worden afgewisseld met winnende balworpen op de bowlingbaan… Maar hoe zit het met racen? Een racestuur is zonder meer een vereiste, maar een stuur met een echte pedaalset zorgt pas voor adembenemend realisme. Dit is waar de Kart Challenge NW om de bocht komt met zijn ontwerp en kleuren geïnspireerd door de beroemdste loodgieter uit de gameswereld!

De Kart Challenge NW past in de filosofie van de Wii: probleemloos plezier voor iedereen, een eenvoudig ontwerp en een vriendelijke prijs. Om de installatie zo eenvoudig mogelijk te houden, is dit apparaat volledig Plug & Play. Bovendien kunnen gamers, als zij dit stuur gebruiken bij ’s werelds beroemdste kartgame, de voorgeprogrammeerde functies van deze game gebruiken! De Kart Challenge NW is ook volledig programmeerbaar en de functies van knoppen en pedalen zijn verwisselbaar. Ideaal voor gebruikers die de configuratie compleet naar eigen hand willen zetten.

De Kart Challenge NW zit boordevol handige functies zoals aanpasbare gevoeligheid van het stuur voor zeer nauwkeurig en realistisch rijden, een automatische terugkeer naar de middenstand en een centraal bevestigingssysteem waardoor het racestuur net zo stabiel aanvoelt als een kart op een lekker stuk asfalt. Maar de fraaiste voorziening is ongetwijfeld de progressief reagerende pedaalset die er voor zorgt dat de coureur uiterst realistisch kan remmen en gas geven. Tenslotte zorgt het trilsysteem dat in het stuurwiel is ingebouwd voor extra sensatie. Het mag duidelijk zijn dat de Kart Challenge NW in de smaak zal vallen bij liefhebbers van karten: van beginners op zoek naar sensatie tot ervaren coureurs die nog betere tijden willen neerzetten!

De Kart Challenge NW is leverbaar vanaf eind augustus en heeft een adviesprijs van € 19,99.

  1.   
    )GN(-Erik's avatar

    HAHA voor die prijs zal het wel snel kapot gaan, en het heeft ook nog een lelijke kleur 😛

  2.   
    GraveDevil's avatar

    Als je ermee gaat gooien, gaat het snel kapot ja. Ga je er gewoon normaal mee om, houd ie het denk ik wel een tijdje vol. M’n vader doet ook al bijna 8 jaar met dezelfde muis van €10. (En ja, dat is gewoon hetzelfde :P)

  3.   
    nick7's avatar

    ik denk niet dat het echt goed spul is had ook eens een stuurtje van €20 dat was op zn zachts gezegt: troep
    maar ik voor wii gamers moet het ook niet te duur zijn want bij de meeste gaat het erom dat ze er lol aan hebben en niet om hardcore te gamen zoals met een (goede) pc, ps3 en xdoos

  4.   
    Mattmerize's avatar

    Cool nog een wii accessoire want die hadden we nog niet..

  5.   
    stormtrooper's avatar

    lelijk 😥