Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Left 4 Dead Tank Trailer

Left 4 Dead wordt een stevige multiplayer shooter, waarbij het survival-horror genre en coöperatieve gameplay centraal zullen staan. Hoewel er nog niet heel veel officieel bekend is gemaakt, lijkt het erop dat er een strijd gaande is tussen twee teams: 4 ‘survivers’ en ‘the infected’, een groep zombies waarvan er vier typen met speciale krachten zijn.

Wil je meer weten over Left 4 Dead? Check dan snel onze Fast Forward.

Left 4 Dead zal op 20 november verschijnen voor de PC en Xbox 360. Een PlayStation 3 versie is wellicht ook in ontwikkeling.

Check nu deze vette Tank Trailer.

  1.   
    Broodbeleg's avatar

    En deze trailer is uiteraard weer zeer vet. 8)

  2.   
    OkkieBOOMER's avatar

    Tank? Oh Ze bedoel vast die rare zombie!:P

  3.   
    M o n d e o's avatar

    In de MP word dit zo hard, niet normaal. Het flitsende licht of de ”Tank” is mooi. SOms zie je ze niet aankomen, en ik denk dat deze game een game als Team Fortress 2 word, een extraatje voor bij Episode Three.

  4.   
    JonsoN's avatar

    ”-playeX-“ schreef, "In de MP word dit zo hard, niet normaal. Het flitsende licht of de ”Tank” is mooi. SOms zie je ze niet aankomen, en ik denk dat deze game een game als Team Fortress 2 word, een extraatje voor bij Episode Three."

    Left 4 Dead zal op 20 november verschijnen voor de PC en Xbox 360. Een PlayStation 3 versie is wellicht ook in ontwikkeling.

    Dat denk ik niet.. 🙄

  5.   
    stormtrooper's avatar

    zo goed!

  6.   
    ducky50's avatar

    geniaal gek die ga ik zeker kope 😀