Prijsvraag: Guinness World Records: The Videogame

De videogame Guinness World Records bevat maar liefst 40 minigames, die gebaseerd zijn op eerder behaalde records. Kies welke records jij wilt breken, alleen of met je familie of vrienden. Hoeveel schapen denk jij in een minuut te scheren of hoeveel watermeloenen kun jij binnen een minuut met je voorhoofd kapotslaan?

Gebruik de Wii afstandsbediening en bijbehorende Nunchuk controller als een balansstok om zo snel mogelijk op een koord de Rocky Mountains over te steken! Of zorg ervoor dat je zo lang mogelijk een Engelse bus vol mensen bovenop je hoofd kunt laten balanceren. En als je dacht dat je alle vreemde records had gehad, ga dan voor het eten van de jumbo jet of… het groeien van de nagels en wie weet verbeter jij Leigh Redmond’s record!

De games zijn leuk, snel, hilarisch grappig en ideaal voor het hele gezin. De snelle game opzet maakt het een ideale party game, waarbij iedereen kan proberen de beste te worden. Via de Wii Wi-Fi connectie kun je niet alleen zien wie het record houdt binnen het gezin of vriendengroep, maar ook binnen de buurt waar je woont, stad, land en zelfs van de hele wereld! Ga online de strijd aan om de β€˜Virtuele Guinness Wereldrecordhouder’ te worden en wie weet krijg jij ook een eervolle vermelding in het echte Guinness World Records boek.

Guinnes World Records: The Videogame is op 24 oktober uitgekomen voor de Wii en de DS.

We mogen twee exemplaren van de DS-versie weggeven. Wat je daarvoor moet doen? Onderstaande vraag beantwoorden:

Wat is volgens de Guinness World Records-website het record touwtjespringen onder water binnen één uur en wie is de recordhouder?

Stuur je antwoorden naar Inzendingen op of na dinsdag 4 november 2008 komen helaas te vervallen. Vergeet hierbij niet je naam en natuurlijk je adres te vermelden. De winnaars worden bekend gemaakt in een nieuwsbericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Succes!

  1.   
    RinusReetRidder's avatar

    Hehe wat een bizar record. Klinkt wel als een leuke game voor onderweg. πŸ™‚

  2.   
    )GN(-Erik's avatar

    Wie gaat er nou weer onder water touwtje springen πŸ˜• Vreemd hoor πŸ˜›

  3.   
    gappower's avatar

    zalg

  4.   
    Rickass93's avatar

    I have absolutely no idea!

  5.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    ooo dat is makelijk…. IK!!!! 8)

  6.   
    7lotus94's avatar

    )GN(-Erik schreef, "Wie gaat er nou weer onder water touwtje springen πŸ˜• Vreemd hoor πŸ˜› "

    idd, wat je allemaal wel niet doet voor een record!

  7.   
    RockMan's avatar

    )GN(-Erik schreef, "Wie gaat er nou weer onder water touwtje springen πŸ˜• Vreemd hoor πŸ˜› "

    Vreemd?
    dan is het een Amerikaan πŸ˜‰

    πŸ˜†