Burnout Paradise verschijnt medio januari 2009 voor de PC

Burnout Paradise verscheen begin dit jaar al voor de Xbox 360 en PlayStation 3, waarbij de game een zeer sterke indruk wist achter te laten. Voor gamers met een PC was er eerder dit jaar al goed nieuws met de aankondiging van een PC-versie. Deze versie zal voorzien worden van extra content in de vorm van een omvangrijke multiplayer, verbeterde online features en community-content.

Electronic Arts heeft laten weten dat de PC-versie van Burnout Paradise momenteel in de planning staat om medio januari 2009 te verschijnen.

In Burnout Paradise draait het nog steeds om het basisprincipe: drive and destruct. Zo veel mogelijk ongelukken en vernielingen is het ultieme doel. Het racen zal zich afspelen in Paradise City, een stad vol drukke wegen en kruispunten. Je krijgt een rijbewijs tot je beschikking, waarop al je acties worden vastgelegd. En hoe meer chaos en brokstukken je veroorzaakt, des te hoger zal je reputatie worden. Een hogere reputatie zal uiteindelijk leiden tot steeds sterker wordende Burnout-legendes om tegen te racen. Leef je uit met de nieuwe stunt modus en versla je tegenstanders in de competitieve online play.

Voor meer informatie over Burnout Paradise check je onze review!

Burnout Paradise ligt sinds januari in de winkelrekken voor de Xbox 360 en PlayStation 3. Een PC-versie verschijnt medio januari 2009.

 1.   
  GraveDevil's avatar

  Je ziet toch wel steeds meer dat console games ook voor de pc komen ๐Ÿ™‚ Soms ietsje later, maar meestal komen ze (GTA IV, Tom Clancy’s Endwar, nu Paradise).

 2.   
  rocksteen's avatar

  oeioei ben benieuwd of het wel wat word ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚

 3.   
  Alias's avatar

  GraveDevil schreef, "Je ziet toch wel steeds meer dat console games ook voor de pc komen ๐Ÿ™‚ Soms ietsje later, maar meestal komen ze (GTA IV, Tom Clancy’s Endwar, nu Paradise)."

  Het is alleen maar mooi dat er meer games naar de pc komen. Ik ben blij dat er bedrijven zijn die in de pc willen investeren. ๐Ÿ™‚

 4.   
  ricklolps3's avatar

  dat is goed nieuws voor de pc gamers ๐Ÿ˜†

 5.   
  Dark_Phoenix's avatar

  GraveDevil schreef, "Je ziet toch wel steeds meer dat console games ook voor de pc komen ๐Ÿ™‚ Soms ietsje later, maar meestal komen ze (GTA IV, Tom Clancy’s Endwar, nu Paradise)."

  Ik ben alleen maar blij als een spel wat later uitkomt voor de pc. Omdat je dan meer kans hebt op iets extra’s 8) ๐Ÿ˜€ Zoals hier het geval is.

 6.   
  mitchelltje9's avatar

  jah eindelijk das waar ja dat veel pc game’s naar de pc komen ๐Ÿ˜€

 7.   
  gappower's avatar

  word toch nog een tijdje wachten… ๐Ÿ˜ณ

 8.   
  NLkevvNL's avatar

  lijkt et zellfde als op de 360