Warhammer Online: Age of Reckoning bereikt gouden status

Vorige maand werd al aangekondigd dat Warhammer Online: Age of Reckoning in de laatste fase van de ontwikkeling zit en onlangs dook ook al het bericht op dat de game in september zal verschijnen.

Vandaag is onthuld dat de game de gouden status heeft bereikt. De ontwikkelingen zijn dus volledig afgerond en het is nog een kwestie van produceren en verschepen. De release van 18 september zal dan ook niet meer in gevaar komen.


In Warhammer Online: Age of Reckoning is het overal oorlog: Dwarves tegen Greenskins, High Elves tegen Dark Elves en Empire tegen Chaos. Als speler kies je één van de zijden en krijg je dus een natuurlijke vijand, maar je bent verder wel vrij om bondgenoten te helpen in deze MMORPG. Het uiltieme doel: de hoofdstad van je vijand leegroven. Hiervoor moet je met een leger het land van je tegenstander bezetten en deze tegenstander bestrijden in PvP-gevechten. Her en der zijn echter ook PvE-quests te vinden, die allemaal op één of andere manier de grote strijd kunnen beïnvloeden.

Warhammer Online: Age of Reckoning komt op 18 september uit voor de PC.

  1.   
    RinusReetRidder's avatar

    Age of Conan is erg vet maar dit is weer zo suf met elves en dwarfs…nee bedankt.

  2.   
    Lode's avatar

    Dit word hopelijk de WOW killer 😛

  3.   
    craz's avatar

    L o d e schreef, "Dit word hopelijk de WOW killer :P"

    Probeer maar 10 miljoen mensen te killen 😳