Nintendo: core games zijn in ontwikkeling

Nintendo heeft tegengesproken dat ze core gamers zou negeren en volgens het bedrijf zijn er diverse nieuwe projecten in ontwikkeling bij alle ontwikkelteams. Een reactie van Nintendo luidde als volgt:

    “We have never neglected our core gamers. We still have developers working on popular core gaming franchises but we need longer to complete these games, approximately two to three years. These games are not ready to launch in early 2009 but are being worked on by all development teams.”

President Satoru Iwata liet eerder al weten dat Nintendo van het misverstand af wil dat ze core gamers in de steek zou laten. Tijdens de E3 werd nog gemeld dat er nieuwe games komen van de teams achter Mario en Zelda en ook kunnen we straks aan de slag met Grand Theft Auto op de DS, in de vorm van Chinatown Wars.

  1.   
    ChielB's avatar

    Met dank aan Erikgame voor het melden van dit nieuws. 8)

  2.   
    RinusReetRidder's avatar

    Ja ja core games. Weer nog meer Mario en Zelda natuurlijk. Die blijven leuk, maar het aandeel voor de core gamers is toch minimaal. ๐Ÿ™

  3.   
    )GN(-Erik's avatar

    RinusReetRidder schreef, "Ja ja core games. Weer nog meer Mario en Zelda natuurlijk. Die blijven leuk, maar het aandeel voor de core gamers is toch minimaal. ๐Ÿ™ "

    Vergeet Kid Icarus niet ๐Ÿ˜†

  4.   
    N360Gamer's avatar

    RinusReetRidder schreef, "Ja ja core games. Weer nog meer Mario en Zelda natuurlijk. Die blijven leuk, maar het aandeel voor de core gamers is toch minimaal. ๐Ÿ™ "

    Helemaal mee eens, een paar shooters, maar dat was het dan. Dat valt mij het meeste tegen van de Wii. Ik heb hem gekocht om de gameplay, met name voor de FPS ervaring. Maar er zijn maar weinig echt goede shooters.. Verder zijn er ook enorm weinig games die ook ongeschikt zijn voor de jongeren en ouderen onder ons ๐Ÿ™„

  5.   
    Erikgame's avatar

    Zolang ze maar met wat goeds komen vind ik het prima!

  6.   
    Defqon's avatar

    Wat zijn core games? ๐Ÿ˜ณ

  7.   
    ChielB's avatar

    Core games zijn games die vooral bedoeld zijn voor fanatieke (hardcore) gamers. Mensen die dus vaker een game spelen en dus niet direct iets simpels, speels of heel toegankelijks zoeken.

  8.   
    Mattmerize's avatar

    *Smeekt voor een uitdagende Zelda game.*

  9.   
    Orion's avatar

    ik heb gehoord dat CoD5 ook voor op de wii gaat komen.
    en ik hoop idd ook op een nieuwe en wat moeilijkere zelda ๐Ÿ˜€

  10.   
    slceel's avatar

    N360Gamer schreef, "

    ”RinusReetRidder” schreef, "Ja ja core games. Weer nog meer Mario en Zelda natuurlijk. Die blijven leuk, maar het aandeel voor de core gamers is toch minimaal. ๐Ÿ™ "

    Helemaal mee eens, een paar shooters, maar dat was het dan. Dat valt mij het meeste tegen van de Wii. Ik heb hem gekocht om de gameplay, met name voor de FPS ervaring. Maar er zijn maar weinig echt goede shooters.. Verder zijn er ook enorm weinig games die ook ongeschikt zijn voor de jongeren en ouderen onder ons ๐Ÿ™„ "

    Helemaal gelijk, maar…. The Conduit komt eraan! ๐Ÿ˜€

  11.   
    Uchiha linkz's avatar

    Ik Hoop Dat Er Een Nieuwe Zelda Aan Komt xD