Deel 18 van Pure Pwnage nu ook online

Zoals beloofd staat sinds gisteren de rest van de gesplitste nieuwe aflevering van Pure Pwnage online. Hoe zit het nu met Dave? Raakt Jeremy zijn vriendin nu echt kwijt? kijk snel!

In Pure Pwnage volgt filmstudent Kyle het leven van supergamer Jeremy, alias teh_pwnerer, in afleveringen van tussen de vijftien en dertig minuten per keer. Jeremy probeert überpro te worden en wordt daarbij opgeleid en geholpen door teh_masterer. Dat gaat niet altijd even gemakkelijk; Jeremy raakte ooit zo verslaafd aan World of Warcraft, dat hij niet meer at omdat hij dacht dat hij als WoW-figuur niet hoeft te eten. Naast Jeremy schitteren figuren als zijn vriendin en WoW-fan Anastasia, kok Dave (eigenlijk heet hij Dawei en de verbastering van zijn naam is slechts één van de redenen dat hij de witte barbaren haat, hij is inmiddels al vertrokken) en de immer energieke en ietwat psychotische FPS-fan FPS Doug.

  1.   
    Deadstriker's avatar

    Boom Headshot 😛

  2.   
    Jarek's avatar

    Blijft grappig.

  3.   
    )GN(-Erik's avatar

    HAA SHACK!! HAA SHACK!! nou als hij een coole hack and slash game gaat maken, wil ik hem wel proberen als hij klaar is 😛

  4.   
    Uchiha linkz's avatar

    die meid op laaste was echt HOT yo !!! 😀