Xbox 360-versie Alone in the Dark krijgt patch

De Xbox 360-versie van Alone in the Dark krijgt bij het verschijnen van de PlayStation 3-versie van deze game een patch. Door deze patch zal een aantal verbeteringen die Alone in the Dark op de PlayStation 3 zal krijgen ook doorgevoerd worden op de Xbox 360. Met name de besturing en enkele menu besturingen zullen verbeterd worden. Binnenkort zul je op GamersNet meer lezen over al de pluspunten van Alone in the Dark voor PlayStation 3, dat in november verschijnt.

In Alone in the Dark speel je Edward Carnby, de held van het eerste deel uit 1992. Het nieuwe deel speelt zich af in Central Park. Dat is niet zomaar een park, nee, een park dat gerust een stad genoemd mag worden, compleet met dierentuinen, theaters, restaurants, noem maar op. Edward Carnby belandt op de een of andere manier in Central Park, waar hij onvoorzien deel neemt aan een groot onderzoek naar paranormale activiteiten.

In de game zal de nadruk niet meer liggen op het avontuurelement, maar meer op de actie, zoals ook bij Resident Evil 4 is gebeurd. Je zal in de game dus meer moeten schieten en er zullen meer vijanden zijn die op je afstormen om je te doden. Natuurlijk is het avontuurelement niet helemaal weg, je zult nog steeds veel moeten onderzoeken, nu alleen veel grootschaliger, omdat de omgeving enorm is uitgebreid met de capaciteit van de huidige next-generation consoles.

Lees ook onze uitgebreide review.

Alone in the Dark is reeds verschenen voor de PC, PlayStation 2, Xbox 360 en Nintendo Wii. Een PlayStation 3-versie zal in november volgen.

  1.   
    delta62's avatar

    mmm, ik heb alone in the dark (hier gewonnen en ik ben er echt blij mee 😉 😀 ) Dus eens kijken wat het wordt.