Bully: Scholarship Edition ook naar de PC

Het was geen grote aankondiging, maar eerder een toevallige ontdekking van oplettende journalisten dat Bully: Scholarship Edition ook naar de PC zal komen. Een Duitse poster in Rockstar’s booth op de GC in Leipzig maakte dat duidelijk.

Ook liet een iets te enthousiaste ontwikkelaar van Rockstar weten dat het spel eind oktober dus op de PC zal verschijnen. Een precieze releasedatum werd de man niet ontfutseld. Eind oktober kun je in ieder geval ook op de PC aan de gang met Bully: Scholarship Edition.


In Canis Canem Edit speel je Jimmy Hopkins die, te midden van pestkoppen, strenge leraren en een schoolhoofd die het op hem gemunt heeft, zijn hoofd boven water moet zien te houden. Ondanks dat in deze game scheetzakken, waterballonnen en stinkbommen de wapens in de game vormen, stuit deze game op meer weerstand dan menig shooter. Dat komt namelijk omdat de game de nadruk legt op pesten, iets wat gevoelig ligt bij menig links-georiënteerd politicus. Er zullen geen doden vallen en er zal ook geen bloed vloeien in het spel. De game heeft echter nog geen rating gekregen.
Canis Canem Edit is reeds verschenen voor de PlayStation 2. De game is ook als Bully: Scholarship Edition voor de Xbox 360 en Wii verschenen, en zal dit eind oktober voor de PC doen.

  1.   
    meatball's avatar

    apparte gasten bij R*, eerstr gewon op de 360/ps3, en een half jaar later nog eens op de pc

  2.   
    martyntjee's avatar

    dit spel was wel erg leuk heb me er goed mee vermaakt :)(Ps2) of ik hem ook op pc zal kopen dat weet ik niet hoor 😳

  3.   
    Ranieboy's avatar

    dat is wel een leuk bericht 😀

  4.   
    Jarek's avatar

    Dit lijkt me wel grappig.

  5.   
    Alias's avatar

    Dat lijkt me wel leuk. Wel jammer dat het zo lang heeft geduurt natuurlijk maar beter laat als nooit. 8)

  6.   
    B–T–B-8's avatar

    vind ik wel leuk, wilde toen ie eerst uitkwam voor pc, maar kwam ie niet. voor de xbox 360 hoefde ik hem niet, maar op de pc wil ik hem nog wel. en omdat het toch al een oudere game is zal mijn pc hem wel kunnen draaien.

  7.   
    ckerigon's avatar

    nou de specs zullen vast niet zoo hoog liggen.