Nog meer griezelbeelden Resident Evil 5

Helaas moeten we nog meer dan een half jaar wachten op het vijfde deel van Resident Evil. Screenshots doen het dan wel weer erg goed om dit wachten wat aangenamer te maken. De GC in Leipzig is weer een mooie gelegenheid om wat beelden op ons los te laten. Later vandaag kun je ook nog videobeelden verwachten.

Resident Evil 5 is uiteraard weer een third-person actie/horrorgame. De setting is deze keer een bloedhete Afrikaanse stad en ditmaal heb je Chris Redfield onder de knoppen, een oude bekende uit de eerdere Resident Evil-titels. Chris is aan het werk gegaan voor de organisatie BSAA en namens dit bedrijf wordt hij naar Afrika gestuurd om een ongeluk in de woestijn te onderzoeken.

Naast verschillende vijanden moet je het ook opnemen tegen de hitte. Je kunt namelijk niet te lang in de zon blijven en moet af en toe de schaduw opzoeken. Ook licht speelt je parten in de game, want je ogen moeten zo nu en dan namelijk wennen aan donkere of lichte omgevingen. Daardoor wordt je zicht tijdelijk slechter, wat natuurlijk de nodige schrikmoment oplevert.

Resident Evil 5 verschijnt 13 maart 2009 voor de PlayStation 3 en Xbox 360.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  DarthSkater's avatar

  Dat ziet er zeker niet verkeerd uit.
  Hopleijk komt er ook nog een demo ofzo van uit op Xbox Live ๐Ÿ™„

 2.   
  B–T–B-8's avatar

  nou, nou, wat een gegriezel ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜›

 3.   
  Tidoos's avatar

  Ja idd wat een gegriezel ๐Ÿ˜›
  Maar het ziet er niet verkeerd uit nee!

 4.   
  Uchiha linkz's avatar

  Kan Haast Niet Wachteuhh Tot I Uit Komt !! ๐Ÿ˜€

 5.   
  Darkknight's avatar

  ziet er top uit :p hopelijk looptie wat vlotter

 6.   
  Overload14's avatar

  Wat is er mis met screen 7?