Batgirl speelbaar in LEGO Batman

Van de aankomende LEGO Batman game waren al een aantal karakters bekend, onder andere de Joker, Nightwing, Bane, Clayface, Mr. Freeze en Manbat zullen hun opwachting maken. Vandaag is aan die lijst Batgirl toegevoegd. Een welkome hulp voor Batman bij zijn oneindige strijd in Gotham City. Om hem te helpen krijgt Batgirl een aantal uitvindingen tot haar beschikking waaronder de Glide suit en de Sonic suit.

Het verhaal van LEGO Batman: The Videogame begint met de ontsnapping van de grootste schurken uit Arkham Asylum, die vervolgens een grote chaos veroorzaken in Gotham City. Versla vele bekende vijanden, zoals The Joker, The Penguin en Catwoman. Maak gebruik van de diverse gadgets van Batman en bestuur verschillende razendsnelle voertuigen met een coöperatieve gameplay voor één of twee personen.

LEGO Batman verschijnt op 26 september voor de PC, Xbox 360, PlayStation 3, Wii, PlayStation 2, PlayStation Portable en Nintendo DS.

 1.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Wel wat een verasing in alle Lego (indiana Star Wars) games kun je alle karakters spelen er waren zelfs karakters te spelen in de Indiana Jones versie die uit Star Wars komt 🙄

 2.   
  GutZilla's avatar

  Gamer4Ever-NL schreef, "Wel wat een verasing in alle Lego (indiana Star Wars) games kun je alle karakters spelen er waren zelfs karakters te spelen in de Indiana Jones versie die uit Star Wars komt 🙄 "

  😛

 3.   
  Tidoos's avatar

  Komt bij mij niet echt lokkend over maar ja kwik hem mischien wel ff een x teste!

 4.   
  B–T–B-8's avatar

  ik denk dat wel wel genoeg lego games gezien hebben.

 5.   
  Dy-88's avatar

  ”B–T–B-8″ schreef, "ik denk dat wel wel genoeg lego games gezien hebben."

  nouuuuu,,, dat denk ik niet. het is meestal wel saai, maar soms ook wel weer leuk. bijv. lego star wars vind ik er orgineel. misschien moeten ze nu overschakelen naar de ”serieuse” versie. maar dat komt nooit, dat wed ik nu al…