Ubisoft overweegt I Am Alive sequels

Iedereen die de hype rond Assassin’s Creed heeft gevolgd, weet wie Jade Raymond is. De charmante producer gaf regelmatig nieuwe info via verschillende developer diaries en werd zo snel populair onder de gamers. Raymond’s nieuwste project is I Am Alive, een survival action game waar we nog niet heel veel vanaf weten.

Desondanks heeft Ubisoft aangekondigd plannen te hebben voor sequels. We hebben de game nog niet en publique mogen aanschouwen, en ook op de aankomende LGC is het spel niet van de partij, maar Ubisoft is blijkbaar alweer druk in de weer om een franchise uit de game te kneden.

    “Yes [we are considering sequels]. Clearly, when we are creating a franchise, it鈥檚 a long-term process. We want to keep it and have more iterations, because it鈥檚 a big investment at the beginning to launch it.” — executive director Alain Corre

Jade Raymond, de lieftallige producer van Assassin’s Creed, is tegenwoordig druk bezig met haar nieuwste project I Am Alive. In deze game moet jij in zien te overleven in een stad hevig getroffen door een grote aardbevig. De stad leeft in chaos en overal heerst wanorde. Dit is de situatie waarin jij je staande moet houden, koste wat het kost.

I Am Alive verschijnt op nog onbekende datum voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC.

  1.   
    Alias's avatar

    Wat is een sequel eigenlijk? Wil dat zeggen dat er meerdere games van uitkomen die elkaar opvolgen in de verhaallijn zoals bijv. Prince Of Persia SOT, WW en TTT??

  2.   
    Mick.W's avatar

    Alias schreef, "Wat is een sequel eigenlijk? Wil dat zeggen dat er meerdere games van uitkomen die elkaar opvolgen in de verhaallijn zoals bijv. Prince Of Persia SOT, WW en TTT??"

    Ja sequels zijn vervolgen van een game (maar dat hoeft niet per se een vervolg op de verhaallijn te zijn volgens mij).

    Ontopic: Ik ben dan wel benieuwd of het verhaal een open einde heeft of dat we bijv. naar een andere stad gaan om daar te survivelen (want het zijn toch fictieve steden he?)

  3.   
    Alias's avatar

    Het is geen fictieve stad hoor het speelt zich af in Chicago 馃槈 Was laatst te lezen in een nieuwsbericht 馃槈

  4.   
    Daodan's avatar

    Een sequel is inderdaad gewoon een vervolg. Dan heb je ook nog een prequel, dat is is een voorvolg, zeg maar. Een vervolg dat zich v贸贸r het eerste deel afspeelt.

    I Am Alive speelt zich af in Chicago. Geen idee wat ze met vervolgen willen doen.

  5.   
    Neolite's avatar

    Daodan schreef, "Een sequel is inderdaad gewoon een vervolg. Dan heb je ook nog een prequel, dat is is een voorvolg, zeg maar. Een vervolg dat zich v贸贸r het eerste deel afspeelt.

    I Am Alive speelt zich af in Chicago. Geen idee wat ze met vervolgen willen doen."

    Niet wetende wat het einde is, zullen ze dus nog gewoon alles kunnen doen. 馃槈

  6.   
    B–T–B-8's avatar

    eerst maar in zien wat het eerste deel dan gaat doen.

  7.   
    Bello 2185's avatar

    Jade is echt zo vet! 馃檪