Game Harry Potter en de Halfbloed Prins mogelijk uitgesteld

Twee dagen geleden werd al bekend gemaakt dat de film van Harry Potter en de Halfbloed Prins uitgesteld is van ergens in november naar juli 2009, en nu lijkt het erop dat ook het bijbehorende spel uit zal worden gesteld. Electronic Arts heeft aangegeven momenteel aan het onderzoeken te zijn wat de voor en tegendelen van het uitstellen van de game zullen zijn. Marketingtechnisch gezien is het waarschijnlijk gunstiger om de game rond dezelfde tijd uit te brengen als de film waar deze bij hoort.

Harry Potter en de Halfbloed Prins volgt uiteraard in grote lijnen het verhaal van de boeken en de film, waarbij je met diverse magische avonturen te maken krijgt. Ga het veld op voor een potje zwerkbal of vecht een heus tovenaarsduel uit. De game valt onder het label van EA Casual Entertainment en wordt ontwikkeld door de EA Bright Light Studio.

Harry Potter en de Halfbloed Prins staat momenteel gepland voor aanstaande november maar omdat de release van de film uit is gesteld is het waarschijnlijk dat dit ook met de game gebeurt.

  1.   
    N360Gamer's avatar

    Ze mogen idd eens de tijd nemen om die game eens even goed op te poetsen en te vernieuwen. Want Harry Potter-games hebben wel veel potentieel, maar dat kwam niet echt naar voren na de 1e en 2e game ๐Ÿ™„

  2.   
    Overload14's avatar

    Boeie ik ga toch me geld ni verspille aan zon rotgame xD

  3.   
    Alias's avatar

    Lijkt me niet meer dan logisch ze hebben laatst al bekend gemaakt dat ze de nieuwe film uitstellen naar ergens 2009 geloof ik. Dus dan zal de game ook uitgesteld worden. De film is uitgesteld omdat hij dan meer opbrengt geloof ik maar voor de game brengt dit alleen maar voordelen met zich mee. Zo kunnen ze er langer aan werken en er een betere game van maken. ๐Ÿ˜‰

  4.   
    Wouter's avatar

    Ik zat er eigenlijk toch niet op te wachten. ๐Ÿ™‚

    EDIT: 1000e post! ๐Ÿ˜†

  5.   
    B–T–B-8's avatar

    als de game er beter van wordt is het goed, dan overweeg ik miscchien wel om hem te nemen. nu maar hopen

  6.   
    Jarek's avatar

    Nog een game die word uitgesteld.

  7.   
    Vipza's avatar

    ร‰รฉn van de zo velen.

  8.   
    gillian70's avatar

    N360Gamer schreef, "Ze mogen idd eens de tijd nemen om die game eens even goed op te poetsen en te vernieuwen. Want Harry Potter-games hebben wel veel potentieel, maar dat kwam niet echt naar voren na de 1e en 2e game ๐Ÿ™„ "

    je hebt helemaal gelijk ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜‰

  9.   
    martyntjee's avatar

    gillian70″][quote=”N360Gamer schreef, "Ze mogen idd eens de tijd nemen om die game eens even goed op te poetsen en te vernieuwen. Want Harry Potter-games hebben wel veel potentieel, maar dat kwam niet echt naar voren na de 1e en 2e game ๐Ÿ™„ "

    je hebt helemaal gelijk ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜‰ [/quote]

    ๐Ÿ˜‰

  10.   
    Ranieboy's avatar

    als het zo een beter spel wordt mogen ze het van mij doen

  11.   
    GraveDevil's avatar

    Alias schreef, "Lijkt me niet meer dan logisch ze hebben laatst al bekend gemaakt dat ze de nieuwe film uitstellen naar ergens 2009 geloof ik. Dus dan zal de game ook uitgesteld worden. De film is uitgesteld omdat hij dan meer opbrengt geloof ik maar voor de game brengt dit alleen maar voordelen met zich mee. Zo kunnen ze er langer aan werken en er een betere game van maken. ๐Ÿ˜‰ "

    Naarmate EA kennende, komt die verbetering er toch niet, en het zal me niks verbazen dat ze niks met die overige tijd gaan doen.

  12.   
    rharry's avatar

    Ik hoop dat ze het niet uitstellen.Maar er is veel kans van wel!Ik kan trouwens niet wachten voor zwerkbal.Zwerkbal is het leukste in alle game’s