Burnout Paradise verschijnt komende herfst op PlayStation Network

Electronic Arts heeft vandaag bekendgemaakt dat Burnout Paradise deze herfst vanaf het Amerikaanse PlayStation Network te downloaden zal zijn voor $29,99, een koopje. Hiernaast zullen ook een aantal gratis updates te downloaden zijn, zoals de toevoeging van motoren en Trophy ondersteuning. Zou dit de start zijn van een nieuw soort distributiewijze?

In Burnout Paradise draait het nog steeds om het basisprincipe: drive and destruct. Zo veel mogelijk ongelukken en vernielingen is het ultieme doel. Het racen zal zich afspelen in Paradise City, een stad vol drukke wegen en kruispunten. Je krijgt een rijbewijs tot je beschikking, waarop al je acties worden vastgelegd. En hoe meer chaos en brokstukken je veroorzaakt, des te hoger zal je reputatie worden. Een hogere reputatie zal uiteindelijk leiden tot steeds sterker wordende Burnout-legendes om tegen te racen. Leef je uit met de nieuwe stunt modus en versla je tegenstanders in de competitieve online play.

Burnout Paradise is inmiddels verschenen voor de PlayStation 3 en Xbox 360. Een PC-versie volgt later dit jaar.

 1.   
  jungler's avatar

  vind de paradise de slechtste van alemaal eens je je weg een beetje kent ๐Ÿ˜ก
  maar gelukig zijn er mensen op ebay die daar anders over denken ๐Ÿ˜€

 2.   
  Yostie Montana's avatar

  jungler schreef, "vind de paradise de slechtste van alemaal eens je je weg een beetje kent ๐Ÿ˜ก
  maar gelukig zijn er mensen op ebay die daar anders over denken ๐Ÿ˜€ "

  Eigenlijk zegt het al genoeg dat deze game zo goedkoop te downloaden is, met vele extra’s erbij. Het wordt gewoonweg niet verkocht ๐Ÿ˜†