Eidos onthult Batman: Arkham Asylum

Terwijl we eigenlijk nog altijd wachten op de aankondiging van een Batman-game omtrent de film The Dark Knight, komt uitgever Eidos vandaag met de onthulling van Batman: Arkham Asylum. De game is in ontwikkeling bij Rocksteady Studios en moet eenzelfde donkere sfeer krijgen als Bioshock.

Batman: Arkham Asylum kent een eigen verhaal en heeft zodoende niets te maken met eerder verschenen Batman-films. Paul Dini, de schrijver van vele series omtrent DC personages, heeft geholpen bij het schrijven van het verhaal. In de game gaat het mis tijdens het transport van gevangenen, waardoor iconische helden als The Joker en The Riddler op vrije voeten komen.

De game draait op de bekende Unreal Engine 3 en wordt gespeeld vanuit een third-person perspectief. De diverse superschurken zullen als boss fights in de game verwerkt worden, waarbij je zowel met je vuisten als met gadgets kunt vechten.

Batman: Arkham Asylum verschijnt ergens in 2009 voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

 1.   
  B–T–B-8's avatar

  eens kijken wat het gaat worden.

 2.   
  Lashrom's avatar

  Zeker weer zo’n spel zoals Spiderman 3. We zullen zien. Als je ook met de voertuigen kan sta ik versteld. ๐Ÿ˜†

 3.   
  nickykolkie's avatar

  Lashrom schreef, "Zeker weer zo’n spel zoals Spiderman 3. We zullen zien. Als je ook met de voertuigen kan sta ik versteld. ๐Ÿ˜† "

  ja ik ook
  ๐Ÿ˜›

 4.   
  )GN(-Erik's avatar

  Met de Unreal 3 Engine worden volgens mij wel veel coole games gemaakt dus nu maar hopen dat deze ook een beetje te pruimen word ๐Ÿ˜†

 5.   
  PaNNa's avatar

  Ik ben ook wel benieuwd naar het resultaat.

 6.   
  B–T–B-8's avatar

  Lashrom schreef, "Zeker weer zo’n spel zoals Spiderman 3. We zullen zien. Als je ook met de voertuigen kan sta ik versteld. ๐Ÿ˜† "

  ik dacht inderdaad bij spiderman 3 ook van ik zou nu wel eens hier in een voertuig willen, past alleen niet bij het spel ๐Ÿ˜€

 7.   
  JokerDonny's avatar

  Lijkt me een coole game, k ga hem halen, weet k nu al:p