Gears of War 2 niet aanwezig tijdens Leipzig Games Convention

Gears of War 2 brengt eind dit jaar weer veel bruut geweld naar vele ongeduldige fans. Al dit geweld zorgt er echter in landen als Duitsland voor dat de game niet verkocht zal worden. Met dit gegeven in het achterhoofd heeft Microsoft besloten om Gears 2 dan ook niet mee te nemen naar de Leipzig Games Convention. Voorlopig moeten we het dus nog doen met de presentatie en trailer van de afgelopen E3.


Gears of War 2 is het vervolg op de Xbox 360-topper uit 2006, die eind 2007 ook voor de PC-verscheen. Deze tweede game uit de trilogie wordt ontwikkeld met behulp van de Unreal Engine 3.5, waarmee we nog mooiere graphics mogen verwachten. Daarnaast bevat de game vier nieuwe wapens, extra melee moves en is het mogelijk om luchtvoertuigen te besturen. Ook de speelduur van de game wordt door Epic aangepakt, want de game zal een dubbele speelduur krijgen vergeleken met het origineel.

Wil je meer weten over Gears of War 2? Check dan snel onze preview!

Gears of War 2 komt op 7 november uit, exclusief voor de Xbox 360.

 1.   
  )GN(-Erik's avatar

  Ik wist niet dat ze in duitsland ook zo streng optraden tegen geweld in games ๐Ÿ˜• Jammer voor de Gears fans ๐Ÿ˜ก

 2.   
  ckerigon's avatar

  nou importeren zee gwn uit nederland toch ๐Ÿ˜›

 3.   
  zultrax's avatar

  ”kitt.h.3″ schreef, "nou importeren zee gwn uit nederland toch :P"

  net zoals ze wiet bij ons halen ๐Ÿ˜›

 4.   
  delta62's avatar

  )GN(-Erik schreef, "Ik wist niet dat ze in duitsland ook zo streng optraden tegen geweld in games ๐Ÿ˜• Jammer voor de Gears fans ๐Ÿ˜ก "

  Juist wel, Gears 1 was verboden in Duitsland net als andere games en GTA kan je absoluut niet kopen onder de 18

 5.   
  GraveDevil's avatar

  In Unreal Tournament ga je zitten als je dood bent, en heb je groen bloed. Je moet toch wat doen als je bang bent dat er een Deutscher Wo III gaat veroorzaken..