Design je eigen board voor competitie Shaun White Snowboarding

Een eigen snowboard maken is lastig, heel lastig. Maar als je nou een mooi ontwerp op je computer weet te maken, kan daar ook nog iets mee gedaan worden. Ubisoft heeft namelijk een competitie voor het maken van boards voor Shaun White Snowboarding opgezet. Naast een hele trits prijzen is natuurlijk wel duidelijk dat de hoofdprijs een plekje in de game voor je betekent. Elke week worden daarvoor een stel inzendingen gekozen, en van alle inzendingen zal Burton รฉรฉn design uitkiezen om te verwerkelijken in een echt snowboard.

Op deze site staan al wat eerdere inzendingen, die je eens rustig kan bekijken en omdraaien voor wat inspiriratie of meteen al je inzendingen plaatsen.

Shaun White Snowboarding is de game die al enkele jaren geleden subtiel werd aangekondigd door Ubisoft, maar dan nu toch eindelijk het daglicht lijkt te gaan zien. Olympisch kampioen snowboarden (en meervoudig winter X-Games winnaar) Shaun White heeft zich samen met zijn gehele crew aangeboden om te schitteren in Ubisoft’s snowboardspel. Die game zal het vooral moeten hebben van realisme en backcountry avonturen, gevolgd door het echte werk: freestyle snowboarding.

Kun je echt niet wachten op deze game? Lees dan onze hands-on preview!

Shaun White Snowboarding komt deze winter uit voor de PC, Xbox 360, Playstation 3 en Wii.

 1.   
  Lashrom's avatar

  Is deze dag een MUL dag ..? ๐Ÿ˜•

 2.   
  Julius's avatar

  Lashrom schreef, "Is deze dag een MUL dag ..? ๐Ÿ˜• "

  lol, ja we worden onder gespamed door red faction: guerilla ๐Ÿ˜›

 3.   
  Alias's avatar

  Dat word photoshoppen voor de liefhebbers en voor de geduldigen werken met paint. ๐Ÿ˜› ๐Ÿ˜† ๐Ÿ™„

 4.   
  nickykolkie's avatar

  cool ^^ ๐Ÿ˜›