Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Saints Row 2 The Brotherhood

Veel vrijheid, geweld op straat en humor: de ingrediënten van Saints Row 2. Vandaag krijgen we in deze nieuwe trailer te maken met The Brotherhood, een gang die dood en verderf zaait in Stillwater.

De echte gangsta’s komen straks weer riant aan bod met Saints Row 2, het vervolg op Saints Row dat in september 2006 verscheen voor de Xbox 360. Ditmaal is het verhaal nog duisterder van aard en krijg je te maken met verraad en wraak, al zit er toch ook weer de humor in van het eerste deel. De stad is ditmaal opener dan ooit in welke game dan ook in het genre en om er doorheen te komen zijn er nieuwe voertuigen, zoals boten, vliegtuigen, motoren en helikopters toegevoegd.

Ben je het zat om in je eentje de strijd aan te gaan, dan kun je kiezen om two-player co-op te spelen over het internet. Deze keer zal de game zowel op de Xbox 360 als de PlayStation 3 verschijnen, waardoor de Saints Row-franchise wellicht op een nog grotere groep fans kan rekenen.

Saints Row 2 verschijnt op 17 oktober voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360.

 1.   
  ricklolps3's avatar

  gruwelijk 8)

 2.   
  Koen45's avatar

  Heel interesant.

 3.   
  Wannabe_nOOb's avatar

  Zeker wel mooi 8) 😀 Denk dat we dan ook binnenkort iets over Sons of Samedi en The Ronin kunnen verwachten… Wil echt niet meer wachten op deze game eigenlijk 😛

 4.   
  Rickass93's avatar

  Zo dan, dit wordt echt wel een vet spel!

 5.   
  B–T–B-8's avatar

  vet, ik wil hem wel 🙂

 6.   
  Dark_Phoenix's avatar

  Dit is interessant hmmm 8)