Master Chief maakt zijn opwachting in Fable II

Veel mensen zullen liever een normale editie van een spel kopen, maar vandaag blijkt dat er een goede reden is voor het kopen van de Collector’s Edition van Fable. Naast onder andere enkele Art Cards en een poppetje zal de Collector’s Edition namelijk ook een in-game goodie in de vorm van de wapenuitrusting van Master Chief bevatten. Deze is wel iets aangepast aan Fable II, waardoor deze outfit echt bij het spel hoort.

De Collector’s Edition zal zo’n $80 kosten; de normale editie ongeveer $60. Een Europese prijs voor de Collector’s Edition is nog niet bekend.


Fable 2 bouwt verder voort op de succesformule van het eerste deel. Deze kende behoorlijk wat teleurstellingen, maar Fable 2 belooft dit allemaal goed te gaan maken. De verhaallijn lijkt behoorlijk veel op die van het orgineel. Weer ben je een klein kindje wanneer je familie wordt ontvoerd. Vervolgens groei je op en wil je ze redden, maar daarbij kom je in een veel groter plot terecht. Je zal de wereld moeten redden en dat gebeurt natuurlijk niet zomaar.

Fable 2 wordt weer dezelfde klassieke RPG als het eerste deel. De keuze tussen goed en slecht staat wederom centraal, je daden zullen gevolgen hebben voor de rest van de game. Ook kun je er ditmaal voor kiezen om met een vrouw in plaats van een man te spelen. Daarnaast is het wederom mogelijk om huizen, winkels, kastelen en zelfs heel Albion te kopen. En de optie om te trouwen en even lekker te batsen is er ook nog steeds.

Fable 2 verschijnt in oktober voor de Xbox 360.

 1.   
  mrxthereal's avatar

  Door deze extra zou ik de collectors edition juist niet kopen 😛

 2.   
  RuftBanaan's avatar

  True.
  Maar mischien is het armor wel goed 😛

 3.   
  Kaassouffl3's avatar

  Ik vind et wel een vette extra 😛

 4.   
  Kilerden's avatar

  echt super wreed, nu kan ik echt niet meer wachten :'(

 5.   
  Tadao's avatar

  ehm,met plasma sword cker?:P en magnum pistol 😛

 6.   
  meatball's avatar

  ik hoop dat dit deel ook een keer op de pc komt

 7.   
  N360Gamer's avatar

  NICE, dat is wel heel vet gedaan. Haha, kan je in dat pak ook 3 meter hoog springen? 😆 😛 Weet iemand btw een winkel waar je de CE kan bestellen?

 8.   
  dr-salvador's avatar

  ik zou er de collector’s edition zeker niet voor kopen maar het is wel een leuke extra:p
  dat zeker wel

 9.   
  B–T–B-8's avatar

  geinig 😆

 10.   
  delta62's avatar

  lol

 11.   
  NoOneGivesA's avatar
 12.   
  JonsoN's avatar

  Hij komt vast wel naar de pc.. alleen dat wordt dan net even wat langer wachten..

 13.   
  Kilerden's avatar

  Ik heel die site weer opzoeken, was hij gwn best makkelijk te vinden -_-‘

  Hier kan je makkelijk vinden waar je kan pre-orderen:

  http://www.lionhead.com/Order.aspx

 14.   
  SjaakSnel's avatar

  Op xboxhome kost de limited edition €69,-

 15.   
  JayRoen O’neal's avatar

  Uche Uche
  Uhum, waarom zou je de limited edition kopen. Voor het Mastchief pakje als je hem later ook kan downloaden omdat iemand hem beschikbaar stelt. Ik denk echt wel dat er iemand is die dat pakje er uit gaat zitten halen en als MOD of Patch of whatever beschikbaar stelt zodat iedereen er van kan genieten. Dus waarom een hele Special Editon kopen. Oké Tharduz zal ongetwijfelt voor de heb de S.E kopen maarjah dan noem je ook iemand 😛