Fable 2 verschijnt 24 oktober; Pub Games vanaf 13 augustus op Xbox Live

Vorige maand werd al gemeld dat Fable 2 in de planning stond voor oktober. Inmiddels hebben Microsoft en ontwikkelaar Lionhead meer duidelijkheid verschaft. Fable 2 verschijnt bij ons in Europa op 24 oktober. Voor de echte fans zijn deze maand ook al de eerder onthulde Pub Games te verwachten via Xbox Live Arcade. Volgens Microsoft zullen deze op 13 augustus op Xbox Live verschijnen.

Fable 2 bouwt verder voort op de succesformule van het eerste deel. Deze kende behoorlijk wat teleurstellingen, maar Fable 2 belooft dit allemaal goed te gaan maken. De verhaallijn lijkt behoorlijk veel op die van het orgineel. Weer ben je een klein kindje wanneer je familie wordt ontvoerd. Vervolgens groei je op en wil je ze redden, maar daarbij kom je in een veel groter plot terecht. Je zal de wereld moeten redden en dat gebeurt natuurlijk niet zomaar.

Fable 2 wordt weer dezelfde klassieke RPG als het eerste deel. De keuze tussen goed en slecht staat wederom centraal, je daden zullen gevolgen hebben voor de rest van de game. Ook kun je er ditmaal voor kiezen om met een vrouw in plaats van een man te spelen. Daarnaast is het wederom mogelijk om huizen, winkels, kastelen en zelfs heel Albion te kopen. En de optie om te trouwen en even lekker te batsen is er ook nog steeds.

Fable 2 verschijnt in oktober voor de Xbox 360.

 1.   
  xizaaR's avatar

  Ik kan niet wachten,ik vind het wel jammer dat ze hem niet voor de pc maken. 🙁

 2.   
  Ariose's avatar

  En waar blijven de pre-orders? Er was namelijk iets dat als je de Limited Edition Pre-orderde dat je de arcadegames gratis kreeg. Zeker weer alleen in Amerika.

 3.   
  Kilerden's avatar

  nee, bij ’n paar geselecteerde winkels kan je ze pre-orderen.

 4.   
  Ment@l's avatar

  Batsen nou!:D egt jammer dattie 360 exclusive is:(

 5.   
  Ariose's avatar

  Micheal schreef, " Maar als je Fable 2 alvast bestelt via de pre-order, dan kan je de pub-games geheel gratis downloaden."

  Weet echt niemand hoe dat precies in ze werk gaat? Komt er net zoals bij GTA een speciale cd’tje met weet ik veel wat in de winkels te liggen? Of worden de codes naar je toegemaild.

  @Killerden: Welke winkels dan? Heb ze nog niet kunnen vinden.

 6.   
  N360Gamer's avatar

  Ariose schreef, "

  ”Micheal” schreef, " Maar als je Fable 2 alvast bestelt via de pre-order, dan kan je de pub-games geheel gratis downloaden."

  Weet echt niemand hoe dat precies in ze werk gaat? Komt er net zoals bij GTA een speciale cd’tje met weet ik veel wat in de winkels te liggen? Of worden de codes naar je toegemaild.

  @Killerden: Welke winkels dan? Heb ze nog niet kunnen vinden."

  Ik ook niet, net als met de CE van GoW2 😕

 7.   
  Kilerden's avatar

  Ik heel die site weer opzoeken, was hij gwn best makkelijk te vinden -_-‘

  Hier kan je makkelijk vinden waar je kan pre-orderen:

  http://www.lionhead.com/Order.aspx

 8.   
  Kaassouffl3's avatar

  Ooeh hebben hebben hebben! Hopelijk hebk dan geld >.>