Soundtrack The Sims 2: Apartment Life onthuld

Met The Sims 3 in zicht, zal ook het einde van de The Sims 2 serie moeten komen. The Sims 2 Apartment Life lijkt in ieder geval een goede afsluiter, mede door het grote scala aan verse muziek. Electronic Arts liet vandaag namelijk enkele namen vallen die meedoen aan de soundtrack en die zeker niet de onbekendste zijn in de muziekwereld.

Zo voorziet de band Good Charlotte de uitbreiding van een goede rock-basis en verlenen nieuwe namen zoals Kate Perry (I Kissed A Girl) en Gabriella Cilmi (Sweet About Me) hun stem aan de game. Oud favoriet Junkie XL versiert de game met wat dance/electro muziek en ook Vanilla Sky zul je tegenkomen in de uitbreiding. Naast deze internationale sterren zullen ook andere bands en zangers een duit in het zakje doen voor Apartment Life, allen natuurlijk in Sim-stijl gezongen.

The Sims 2: Apartment Life lijkt de laatste uitbreiding te worden voor de serie genaamd The Sims 2. In deze uitbreiding krijgen spelers de kans om goedkoop een apartementje te huren of zelfs samen te wonen in รฉรฉn stulpje. De game voegt daarnaast ook nog een compleet nieuw gebied, talloze objecten en nieuwe kledingstukken toe, die het speelplezier van de eerdere uitbreidingen vergroten.

The Sims 2: Apartment Life verschijnt 29 augustus exclusief voor de PC, verwacht binnenkort een review.

 1.   
  matios's avatar

  Weer een mooie uitbreiding!!! ๐Ÿ™„ ๐Ÿ˜€

  Ik kan niet wachten ๐Ÿ˜€

 2.   
  Lode's avatar

  Weer een uitbreiding. Slimme mannen die van Maxis. 1 klein spel uitbrengen en dan meer dan 10 uitbreidingen brengen waarmee het dan toch een volledig spel is maar waarvoor je wel meer dan 100 euro mag neerleggen… ๐Ÿ‘ฟ

 3.   
  nickykolkie's avatar

  lijkt me leuk ^^ ๐Ÿ˜€

 4.   
  Erikgame's avatar

  Koop deze troep niet!

 5.   
  Overload14's avatar

  L o d e schreef, "Weer een uitbreiding. Slimme mannen die van Maxis. 1 klein spel uitbrengen en dan meer dan 10 uitbreidingen brengen waarmee het dan toch een volledig spel is maar waarvoor je wel meer dan 100 euro mag neerleggen… ๐Ÿ‘ฟ "

  Ze verdiene daar wel mooi veel cente mee

 6.   
  mrxthereal's avatar

  Is dit nu echt nieuws :P?

 7.   
  query's avatar

  Pff, maak is een fatsoenlijke The sims ipv al die expansions ๐Ÿ‘ฟ

 8.   
  Jarek's avatar

  I kissed a girl and i liked it ๐Ÿ˜€ wel grappig nummer

 9.   
  Dotz's avatar

  ‘K heb sims2 ook zelf gespeeld maar veel uitbreidingen heb ‘k niet gekocht wel studentenleven voor โ‚ฌ1,- 8)

 10.   
  Dy-88's avatar

  ik vind sims nu echt waardeloos en wtf saai ๐Ÿ‘ฟ alleen maar het zelfde, en die gasten van maxis, kunnen die niks beter verzinnen?? ze verdienen geld met het maken van heletijd hetzelfde. ๐Ÿ˜ก ๐Ÿ‘ฟ ik koop voor geen ene cent dit spel niet meer. heb al eerder sims gekocht, รฉรฉn keer is leuk de sims, maar er dan 30 uitbreidingen op maken… ๐Ÿ™„

 11.   
  Mattmerize's avatar

  Alweer een? Houden ze nooit op met die Sims? ๐Ÿ‘ฟ

 12.   
  xizaaR's avatar

  Ga toch nuttige games maken Sixaxis ๐Ÿ™„ De Sims;daar is maar een woord voor uitgemolken. De winkels liggen er vol mee tegenwoordig. ๐Ÿ™ En dan komt er ook nog een Sims3 uit met weet ik veel hoeveel uitbreidingen,please ga iemand anders zijn tijd verdoen met de Sims te maken. ๐Ÿ˜‰

 13.   
  Ma-x-rinus's avatar

  L o d e schreef, "Weer een uitbreiding. Slimme mannen die van Maxis. 1 klein spel uitbrengen en dan meer dan 10 uitbreidingen brengen waarmee het dan toch een volledig spel is maar waarvoor je wel meer dan 100 euro mag neerleggen… ๐Ÿ‘ฟ "

  nou, maak daar maar 20 uitbreidingen van en daar mag je ongeveer bij elkaar 700 euro voor neerleggen ๐Ÿ˜ฎ lol

 14.   
  M o n d e o's avatar

  Ze verdienen er aardig veel mee, kijk al die Sims-Fans. Die kopen elk uitbreiding die ze zien.
  Ik denk dat SIms 3 wel wat minder uitbreidingen heeft, want wat onderdelen van de Sims2-uitbreidingen zitten in de SIms 3 game.

 15.   
  NLkevvNL's avatar

  ”Cheatnow11″ schreef, "Koop deze troep niet!"

  ik ook niee