I Am Alive niet aanwezig tijdens Leipzig Games Convention

I Am Alive is een echte survival adventuregame, waarin je in een verwoeste stad moet zien te overleven. Tijdens de E3 kwam de game al iets aan bod, maar voorlopig zal het daar bij blijven. Ubisoft heeft namelijk laten weten dat I Am Alive niet aanwezig zal zijn tijdens de Leipzig Games Convention. Er werd geen specifieke reden gegeven voor deze afwezigheid, maar het lijkt waarschijnlijk dat men met een nieuwe presentatie wacht tot het moment dat de game wat verder gevorderd is.

Chicago ligt door onbekende redenen in puin en jij als hoofdrolspeler moet daar je weg zien te vinden. Ubisoft belooft een diepgaande speelervaring waarbij de speler verschillende belangrijke keuzes zal moeten maken, wat de mensen en de omgeving drastisch zal veranderen. Check ook de vette E3-trailer.

I Am Alive verschijnt op nog onbekende datum voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360.

 1.   
  Mattmerize's avatar

  Menno (redacteur/m’n klasgenoot) gaat daar ook naartoe. Jammer het ziet er vet uit, beetje meer geduld dan maar.

 2.   
  Rhemme's avatar

  Matthijsjuh schreef, "Menno (redacteur/m’n klasgenoot) gaat daar ook naartoe. Jammer het ziet er vet uit, beetje meer geduld dan maar."

  Hij gaat dan ook met de GamersNET redactie 😉 Er was een plekje vrij gekomen, aangezien ik dingen te doen had op de universiteit.