Warhammer Online voorzien van releasedatum en prijskaartje

Vorige maand werd al aangekondigd dat Warhammer Online: Age of Reckoning in de laatste fase van de ontwikkeling zit en onlangs dook ook al het bericht op dat de game in september zal verschijnen. Vandaag laat Electronic Arts weten dat de game vanaf 18 september in de winkels zal liggen.

De reguliere editie van de game kan vanaf 28 augustus in de pre-order besteld worden en geeft spelers vroege toegang tot de game en exclusieve in-game items. Hoe vroeg je met de pre-order al toegang krijgt en wat de in-game items zijn, is nog niet onthuld.

Verder maakte men ook de prijzen bekend van deze MMORPG. Er zijn abonnementen beschikbaar voor een maand (12,99 euro), drie maanden (35,97 euro) en een half jaar (65,94). Er zullen ook prepaid kaarten verschijnen van 60 dagen tegen een vergoeding van 29,99 euro. De game zelf heeft een adviesprijs van 49,99 euro, inclusief een abonnement voor dertig dagen.


In Warhammer Online: Age of Reckoning is het overal oorlog: Dwarves tegen Greenskins, High Elves tegen Dark Elves en Empire tegen Chaos. Als speler kies je één van de zijden en krijg je dus een natuurlijke vijand, maar je bent verder wel vrij om bondgenoten te helpen in deze MMORPG. Het uiltieme doel: de hoofdstad van je vijand leegroven. Hiervoor moet je met een leger het land van je tegenstander bezetten en deze tegenstander bestrijden in PvP-gevechten. Her en der zijn echter ook PvE-quests te vinden, die allemaal op één of andere manier de grote strijd kunnen beïnvloeden.

Warhammer Online: Age of Reckoning komt op 18 september uit voor de PC.

 1.   
  triniton's avatar

  Bijna zelfde al WoW. Maar de game zelf is duurder maar volgens mij was WoW ook zo duur toen hij net uit kwam

  Lijkt me leuk spel maar wil eerst de graphics goed zien

 2.   
  Loenje's avatar

  als je al wow speelt lijkt het me niet slim om dit te gaan spelen , het is grotendeels het zelfde lijkt me alleen de graphs zijn mooier en het is nog duurder ook :O