Eerste details uitgelekt van Grand Theft Auto: Chinatown Wars?

Vorige week dook al het bericht op dat Grand Theft Auto: Chinatown Wars wellicht zal beschikken over WiFi-ondersteuning en inmiddels lijkt het er sterk op dat er al wat meer details zijn uitgelekt van deze DS-game.

Een enquête over een “aankomende game” heeft namelijk nogal wat prijsgegeven. Als de informatie klopt dan krijgt GTA: Chinatown Wars een open wereld, wisselende weer- en verkeerspatronen, een volwassen verhaallijn, meer dan 70 missies, meer dan 20 uur aan speeltijd en mini-games om met je stylus uit te voeren.

Zonder enige bevestiging van Rockstar dienen we dit alles nog wel als een gerucht te beschouwen, maar het klinkt in elk geval al veelbelovend.

Na zo ongeveer alle consoles behalve de Nintendo DS en de Wii aan te hebben gedaan, verschijnt Grand Theft Auto nu ook voor de Nintendo DS. Het spel, genaamd Grand Theft Auto: Chinatown Wars, speelt zich af in Liberty City en bevat naast een nieuwe engine ook nieuwe characters. Uiteraard ben je, zoals bij alle Grand Theft Auto games het geval is, zo vrij mogelijk in wat je doet en laat. Verwacht een open wereld, wisselende weer- en verkeerspatronen, een volwassen verhaallijn, meer dan 70 missies, meer dan 20 uur aan speeltijd en mini-games om met je stylus uit te voeren.

Grand Theft Auto: Chinatown Wars zal deze winter verschijnen voor Nintendo DS.

 1.   
  Verbeemen's avatar

  jaja komt een mooie titel naar de DS alleen hopen dat de beelden nog meevallen

 2.   
  triniton's avatar

  Ja inderdaad ja maar we zullen zien

 3.   
  LXZ-76's avatar

  Verbeemen schreef, "jaja komt een mooie titel naar de DS alleen hopen dat de beelden nog meevallen"

  Verwacht niet te veel het blijft een opgevoerde gameboy.

 4.   
  RinusReetRidder's avatar

  Inderdaad het is gewoon een DS dus je zult het met mindere graphics moeten doen. Maar zo top-down perspectief (wat het vrijwel zeker zal worden) is wel vette old skool shit dus ook wel geinig weer. 8)

 5.   
  plesticmen's avatar

  nah ik denk dat je er wel wat van kan verwachten want kijk als dit een slegte game zal zijn dan zal rockstar er niet aan beginen want die willen ook echt geen tegevallers

 6.   
  LXZ-76's avatar

  plesticmen schreef, "nah ik denk dat je er wel wat van kan verwachten want kijk als dit een slegte game zal zijn dan zal rockstar er niet aan beginen want die willen ook echt geen tegevallers"

  Of een game slecht is of niet hangt niet af van de graphics. Rockstar is wel vaker voor gameplay gegaan in plaats van graphics.

 7.   
  Erikgame's avatar

  Als het waar is het een geweldige game! Ga ik zeker kopen.

 8.   
  Rock-in's avatar

  Laat ik nu net een DS hebben. Ik moet alleen nog ff zo een WiFi ding halen en het is feest. 😛