WarHawk op 27 augustus voorzien van patch 1.5 en Trophies

Sinds enige tijd heeft de PlayStation 3 de beschikking over Trophies en ook WarHawk zal deze straks gaan ondersteunen. Inmiddels heeft Sony laten weten dat de nieuwe patch, versie 1.5, op 27 augustus zal verschijnen. Vanaf deze datum zal het ook in WarHawk mogelijk zijn om Trophies te verdienen. In tegenstelling tot Uncharted: Drake’s Fortune worden sommige Trophies wel met terugwerkende kracht vrijgespeeld, dus het kan zijn dat je direct na het doorvoeren van de patch over enkele WarHawk-Trophies beschikt.

In totaal zal WarHawk 56 Trophies krijgen. Deze zullen verdeeld zijn over de originele game, de uitbreidingen Broken Mirror en Omega Dawn, en een nog niet aangekondigde derde uitbreiding.

WarHawk draait om massale multiplayer gevechten, zoals we dat kennen van Battlefield. WarHawk is echter veel meer een arcade-game, waarbij je onder meer power-ups kunt verzamelen. Stap in je hypermoderne WarHawk om vanuit de lucht aan te vallen, gebruik de diverse grondvoertuigen of bestook je vijand gewoon te voet. Aan jou de keus hoe je de strategische strijd gaat uitvechten. Daarnaast is het ook mogelijk om pure dog-fights in de lucht uit te vechten met ‘WarHawk-only’ maps. Bereid je voor op snelle, heftige actie in diverse uitgestrekte maps.

Wil je meer weten over WarHawk? Check dan ook eens onze review!

WarHawk is inmiddels verschenen voor de PlayStation 3.

  1.   
    ricklolps3's avatar

    kijk 8) en TROPHIES dat is al een punt meer games moet met TROPHIES werken zou wel vet zijn 😆 😉