Xbox 360 Arcade vanaf begin september naar $199 dollar?

Er zijn zeer hardnekkige geruchten opgedoken dat de Xbox 360 Arcade vanaf begin september in de Verenigde Staten verkrijgbaar zal zijn voor slechts $199 dollar. Op dit moment kost een dergelijke console nog $279 dollar in Amerika. Ook de prijzen van de Xbox 360 Pro en Xbox 360 Elite zouden vanaf 7 september omlaag gaan.

Het gerucht is opgedoken nadat iemand een foto op het internet plaatste van een magazijnsysteem waarop te lezen is dat de prijs van de bundel vanaf 7 september nog maar $199.99 dollar wordt. Met hoeveel dollar de Pro- en Elite-bundels omlaag zouden gaan, is niet bekend.

Een prijs van $199 dollar wordt gezien als het ideale prijspijl voor een console het gewone publiek aan te trekken. Zo aan het begin van het najaar is het natuurlijk lang geen slecht moment om een dergelijke prijsverlaging door te voeren. In Europa is de prijs van een Xbox 360 Arcade al een tijdje 199 euro, maar de Verenigde Staten is tot nu toe achtergebleven.

 1.   
  ricklolps3's avatar

  doe normaal man gekke mensen haha ๐Ÿ˜€ dit word een koooopje ๐Ÿ˜‰ maar ik heb al een ps3 dus ja jammer ๐Ÿ™ maar voor mensen die een x360 willen hebben ik zou nog fftje wachten als ik jou was ๐Ÿ˜†

 2.   
  Ika Q's avatar

  Helaas gelden deze prijzen alleen in Amerika en niet in Europa. Want Europa heeft al een prijs-daling gekregen.

 3.   
  Erikgame's avatar

  Microsoft laat maar weer eens zien dat Nintendo steeds meer wint. Power to The Wii people!

 4.   
  GraveDevil's avatar

  ”ricklolps3″ schreef, "doe normaal man gekke mensen haha ๐Ÿ˜€ dit word een koooopje ๐Ÿ˜‰ maar ik heb al een ps3 dus ja jammer ๐Ÿ™ maar voor mensen die een x360 willen hebben ik zou nog fftje wachten als ik jou was ๐Ÿ˜† "

  Hier word in de Bartsmit nu een Limited Edition voor โ‚ฌ60 verkocht. Ik ga me morgen effe naar een laag nivoau verlagen, en die zooi effe in huis nemen ๐Ÿ˜› Bewapend met de folder ga ik erheen, dit keer komen ze er niet onderuit ๐Ÿ˜› Zoiets had m’n broer met de ps3, en toen zeiden ze: Dat is een fout van het hoofdburoau. Toen stond het op de site.

 5.   
  mrxthereal's avatar

  Hoezo is Amerika achtergebleven, volgens mij is 200 euro nog meer dan wat hij op dit moment in Amerika kost.

 6.   
  ckerigon's avatar

  mrxthereal schreef, "Hoezo is Amerika achtergebleven, volgens mij is 200 euro nog meer dan wat hij op dit moment in Amerika kost."

  idd wt is 199 dollar omgerekend in euro’s dan?

 7.   
  calkie's avatar

  GraveDevil schreef, "

  ”ricklolps3″ schreef, "doe normaal man gekke mensen haha ๐Ÿ˜€ dit word een koooopje ๐Ÿ˜‰ maar ik heb al een ps3 dus ja jammer ๐Ÿ™ maar voor mensen die een x360 willen hebben ik zou nog fftje wachten als ik jou was ๐Ÿ˜† "

  Hier word in de Bartsmit nu een Limited Edition voor โ‚ฌ60 verkocht. Ik ga me morgen effe naar een laag nivoau verlagen, en die zooi effe in huis nemen ๐Ÿ˜› Bewapend met de folder ga ik erheen, dit keer komen ze er niet onderuit ๐Ÿ˜› Zoiets had m’n broer met de ps3, en toen zeiden ze: Dat is een fout van het hoofdburoau. Toen stond het op de site. "

  staat vast wel ergens ondervoorbehoud van druk fouten. staat altijd op volders en dergelijke reklame