Valve ontkent PS3-versie Left 4 Dead

Afgelopen weekend hadden we al het bericht dat Left 4 Dead ook naar de PlayStation 3 zal komen. Electronic Arts zou zelf de ontwikkeling op zich nemen, aangezien Valve eerder al te kennen heeft gegeven geen PS3-ontwikkelaar te zijn. In een reactie op het eerder genoemde bericht laat Valve echter weten dat er van een PS3-versie van Left 4 Dead absoluut geen sprake is.

De kans lijkt groot dat we gewoon nog even geduld moeten hebben zodat Valve eerst de game voor de PC en Xbox 360 flink onder de aandacht kan brengen, waarna EA alsnog een PS3-versie officieel zal onthullen. Voorlopig moeten we de ontwikkeling van Left 4 Dead voor de PlayStation 3 nog als een gerucht beschouwen…

Left 4 Dead wordt een stevige multiplayer shooter, waarbij het survival-horror genre en coöperatieve gameplay centraal zullen staan. Hoewel er nog niet heel veel officieel bekend is gemaakt, lijkt het erop dat er een strijd gaande is tussen twee teams: 4 ‘survivers’ en ‘the infected’, een groep zombies waarvan er vier typen met speciale krachten zijn.

Wil je meer weten over Left 4 Dead? Check dan snel onze Fast Forward.

Left 4 Dead zal op 7 november verschijnen voor de PC en Xbox 360. Een PlayStation 3 versie is wellicht ook in ontwikkeling.

 1.   
  Deadly-L's avatar

  😕

 2.   
  TotalPicnic's avatar

  wie komt er dan ook eigenlijk op het zieke idee mensen te misleiden en zo’n gerucht rond te laten gaan >.<

 3.   
  mitchelltje9's avatar

  lol 😆