Demo Alone in the Dark sluipt op Xbox Live

Hoewel Alone in the Dark inmiddels al verschenen is, hebben we nog steeds geen demo van het spel kunnen downloaden. Men heeft de voorkeur gegeven aan het afronden van de game, voordat er aan een demo gesleuteld zou worden. Toch hoeven twijfelaars niet meer te wachten, want inmiddels staat er een demo op Xbox Live. De demo is 1,35GB groot en geeft je een voorproefje van het avontuur van Edward Carnby.

In Alone in the Dark speel je Edward Carnby, de held van het eerste deel uit 1992. Het nieuwe deel speelt zich af in Central Park. Dat is niet zomaar een park, nee, een park dat gerust een stad genoemd mag worden, compleet met dierentuinen, theaters, restaurants, noem maar op. Edward Carnby belandt op de een of andere manier in Central Park, waar hij onvoorzien deel neemt aan een groot onderzoek naar paranormale activiteiten.

In de game zal de nadruk niet meer liggen op het avontuurelement, maar meer op de actie, zoals ook bij Resident Evil 4 is gebeurd. Je zal in de game dus meer moeten schieten en er zullen meer vijanden zijn die op je afstormen om je te doden. Natuurlijk is het avontuurelement niet helemaal weg, je zult nog steeds veel moeten onderzoeken, nu alleen veel grootschaliger, omdat de omgeving enorm is uitgebreid met de capaciteit van de huidige next-generation consoles.

Lees ook onze uitgebreide review.

Alone in the Dark is reeds verschenen voor de PC, PlayStation 2, Xbox 360 en Nintendo Wii. Een PlayStation 3-versie zal in de herfst volgen.

  1.   
    N360Gamer's avatar

    Beter laat dan nooit! Jammer dat ik hem nu al uitgespeeld heb 😆

  2.   
    RinusReetRidder's avatar

    Game was helaas nogal matig. Ik wacht wel even tot volgend jaar op Resident Evil 5 met co-op! 😀 8)