Bethesda heeft plannen voor meer Fallout games

Pete Hines, belangrijk man bij Bethesda, heeft aangegeven dat het bedrijf zeker plannen heeft voor meer Fallout games. Bethesda bezit sinds 2007 de volledige rechten over de Fallout franchise en Hines geeft aan dat ze die niet zomaar gekocht hebben om er maar één game van te maken.

    “The whole reason we went out and acquired the licence and that we now own Fallout is that we clearly intended to make more than one. This is not something we’re going to do once and then go away and never do it again.”

Bethesda komt in de herfst met Fallout 3, hun eerste game in de franchise. Verwacht volgens dit nieuwsbericht dus zeker meer van de studio in de toekomst.

De derde telg in de Fallout-serie zal voor het eerst ontwikkeld worden door het getalenteerde team achter het award winnende Oblivion, namelijk Bethesda Softworks. Bethesda kocht de licentie in 2004 en hoopt wederom voort te borduren op de populaire twee delen uit de jaren negentig.
De langverwachte sequel draait op een verbeterde versie van de Oblivion engine, maar Bethseda voegde hieraan toe dat de third-person view aanzienlijk verbeterd zal worden gezien de negatieve feedback over dit aspect van de begeerde role-playing game. Het verhaal van Fallout 3 begint met je geboorte en de dood van je moeder in een ziekenhuis. Dit is het moment waar je bij een DNA analist je eigen character kan creëren.

Fallout 3 zal in de herfst van 2008 verschijnen voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

  1.   
    The Beaver's avatar

    Vette Shit,:O