Xbox 360-versie Burnout Paradise ook voorzien van Cagney-update

De eerste forse content update voor Burnout Paradise is, genaamd Cagney, verrijkt het spel met enkele nieuwe gamemodes, nieuwe Freeburn challanges, nieuwe auto’s en verscheidene aanpassingen en fixes. De download was al een paar weken beschikbaar voor de PlayStation 3, maar op Xbox Live bleef de update nog altijd uit wegens diverse problemen. Ontwikkelaar Criterion Games laat weten dat de update vandaag alsnog voor de Xbox 360-versie van Burnout Paradise zal verschijnen.

In Burnout Paradise draait het nog steeds om het basisprincipe: drive and destruct. Zo veel mogelijk ongelukken en vernielingen is het ultieme doel. Het racen zal zich afspelen in Paradise City, een stad vol drukke wegen en kruispunten. Je krijgt een rijbewijs tot je beschikking, waarop al je acties worden vastgelegd. En hoe meer chaos en brokstukken je veroorzaakt, des te hoger zal je reputatie worden. Een hogere reputatie zal uiteindelijk leiden tot steeds sterker wordende Burnout-legendes om tegen te racen. Leef je uit met de nieuwe stunt modus en versla je tegenstanders in de competitieve online play.

Burnout Paradise is inmiddels verschenen voor de PlayStation 3 en Xbox 360. Een PC-versie volgt later dit jaar.

 1.   
  NLkevvNL's avatar

  mooii

 2.   
  NLkevvNL's avatar

  heb em gedownload. maar een tip. wee het nie zkr maar sins ik deze update heb bij sommige punte lagtie erg veel en had ik eerst nooit dus

 3.   
  nfsgek's avatar

  Ja,maar waar moet je de PC demo downloaden? 😕