Nieuw character voor LEGO Batman aangekondigd

Voor de game LEGO Batman is er weer een nieuw personage aangekondigd: Man-Bat. Professor Kirk Langstrom is expert in biologie en gespecialiseerd in vleermuizen. Hij kampt met gehoorproblemen. Door een serum te creëren waarmee hij over de vaardigheid van echolocatie kan beschikken, hoopte hij van zijn gehoorproblemen af te komen. Echolocatie is een vaardigheid waarbij dieren geluid gebruiken om zich te kunnen navigeren in het donker. Na het gebruik van het serum bleek het gevaarlijke onvoorziene bijwerkingen te hebben. Langstom transformeerde in een vleermuis zo groot als een mens: Man-Bat. Man-Bat is zeer gevaarlijk en probeert Gotham City te terroriseren.

Het verhaal van LEGO Batman: The Videogame begint met de ontsnapping van de grootste schurken uit Arkham Asylum, die vervolgens een grote chaos veroorzaken in Gotham City. Versla vele bekende vijanden, zoals The Joker, The Penguin en Catwoman. Maak gebruik van de diverse gadgets van Batman en bestuur verschillende razendsnelle voertuigen met een coöperatieve gameplay voor één of twee personen.

LEGO Batman verschijnt op 26 september voor de PC, Xbox 360, PlayStation 3, Wii, PlayStation 2, PlayStation Portable en Nintendo DS.

 1.   
  Mattmerize's avatar

  Hehe, kan best nog es grappig worden. 😆

 2.   
  jungler's avatar

  aan zo een games geef ik mijn geld nieens 😕

 3.   
  -050- Critical's avatar

  jungler schreef, "aan zo een games geef ik mijn geld nieens 😕 "

  jawel het is zo tof 8) nee ik snap het:P maar voor mij is het toch een stukkie sentiment:P

 4.   
  nickykolkie's avatar

  jungler schreef, "aan zo een games geef ik mijn geld nieens 😕 "

  ik ook 🙄

 5.   
  Vinstaro's avatar

  Misschien word het wel zo populair als Lego Indiana Jones dat weet niemand!!:D

 6.   
  JokerDonny's avatar

  Haha, mooi dat ze de game compleet proberen te maken, ik ga hem zeker kopen! Kan niet wachten om als The joker te spelen:D