Tropische actie in nieuwe trailers Crysis Warhead

Geen versie voor de consoles, geen add-on en geen vervolg. Crysis Warhead vertelt het verhaal van Crysis gewoon nog eens, alleen nu vanuit een ander oogpunt. Nog steeds op het bekende tropische eiland, voorzien van sterke physics en ongekende graphics, maar met een hoofdrol voor Sergeant “Psycho” Sykes. Vandaag worden we voorzien van twee cam-trailers.

Crysis Warhead is een standalone expansion, exclusief voor de PC. In de game zien we een verhaaltwist zoals we dat ook al zagen in Half-Life: Opposing Forces. Je beleeft alle gebeurtenissen uit de eerste game door de ogen van een ander character, om precies te zijn Sergeant “Psycho” Sykes. Sykes beschikt over meer wapens en nieuwe voertuigen, in vergelijking met Nomad uit de originele game.

De ontwikkeling van Crysis Warhead is in handen van Crytek Boedapest. Naast nieuwe multiplayer content zorgt Warhead ook voor een verbeterde verhaallijn en game performance, dankzij diverse verbeteringen en optimalisaties aan de CryEngine 2.

Crysis Warhead zal in de herfst verschijnen voor de PC.

 1.   
  RinusReetRidder's avatar

  Helaas maar cam trailer, al ziet het er best wel weer lekker uit. ๐Ÿ˜€ 8)

 2.   
  Alias's avatar

  Het ziet er weer mooi uit, en wel vet dat je in dit deel Psycho moet spelen is eigenlijk wel mijn favorite charachter, zal denk ik ook door de naam komen 8)

 3.   
  Gerjann's avatar

  wanneer komt crysis us op consoles? ๐Ÿ™‚

 4.   
  ikbenrick's avatar

  ”GerJan 16″ schreef, "wanneer komt crysis us op consoles? ๐Ÿ™‚ "

  Niet.

 5.   
  plesticmen's avatar

  het ziet er idd lkker uit maar ik weet het niet zo goed met deze game.

 6.   
  RinusReetRidder's avatar

  Klinkt wel als meer van hetzelfde inderdaad. Maar zou deze versie niet voor een lage prijs in de winkels komen? Dacht iets van 29 euro. Dat scheelt wel weer. ๐Ÿ™‚

 7.   
  PaNNa's avatar

  Ziet er goed uit..

 8.   
  assassin_MKA's avatar

  ikbenrick schreef, "

  ”GerJan 16″ schreef, "wanneer komt crysis us op consoles? ๐Ÿ™‚ "

  Niet."

  Idd , Crysis is pc exclusive. 8)

 9.   
  GraveDevil's avatar

  Crysis is inderdaad een pc-exlcusive, maar er deden geruchten de ronde dat hij naar de ps3 ging komen. De Cryengine 2 komt wรฉl naar de ps3 en xbox360, dus het zou goed mogelijk kunnen zijn. Verder vind ik de manier van richten met die halve AK-47 (in Crysis bekend als FY-71 als ik me niet vergis) niet echt op een muis-manier gaan zeg maar ๐Ÿ˜› Het lijkt net alsof ie 2 analoge sticks onder z’n duimen heeft zitten, in plaats van een muis in z’n handpalm.

 10.   
  )GN(-Erik's avatar

  Die Uzi’s zijn echt vet, en ook leuk dat je niet persee de originele versie van crysis hoeft te hebben om deze te kunnen spelen ๐Ÿ˜› Maar heeft deze expansion de zelfde systeem eisen of is de engine nog wat verbeterd in de tusssen tijd??

 11.   
  Alias's avatar

  )GN(-Erik schreef, "Die Uzi’s zijn echt vet, en ook leuk dat je niet persee de originele versie van crysis hoeft te hebben om deze te kunnen spelen ๐Ÿ˜› Maar heeft deze expansion de zelfde systeem eisen of is de engine nog wat verbeterd in de tusssen tijd??"

  Ze gebruiken dezelfde engine als Crysis maar ze hebben de engine ondertussen wat aangepast zodat hij minder zwaar is om te draaien en dat een midrange pc hem goed zou moeten draaien. Dus hij word minder zwaar voor je pc om te draaien dus lagere systeemeisen. ๐Ÿ˜‰

 12.   
  -050- Critical's avatar

  GraveDevil schreef, "Crysis is inderdaad een pc-exlcusive, maar er deden geruchten de ronde dat hij naar de ps3 ging komen. De Cryengine 2 komt wรฉl naar de ps3 en xbox360, dus het zou goed mogelijk kunnen zijn. Verder vind ik de manier van richten met die halve AK-47 (in Crysis bekend als FY-71 als ik me niet vergis) niet echt op een muis-manier gaan zeg maar ๐Ÿ˜› Het lijkt net alsof ie 2 analoge sticks onder z’n duimen heeft zitten, in plaats van een muis in z’n handpalm."

  dat pistooltje dan ๐Ÿ˜› maar ik vind het er weer lekker uitzien ๐Ÿ˜† het is verreweg de mooiste game ๐Ÿ™„ hij heeft veel realistischer dynamic lightning etc 8)

 13.   
  Thundergamer's avatar

  hoe die auto’s en trucks exploderen,lijkt net een kleine nuke ๐Ÿ˜†

 14.   
  N1!'s avatar

  )GN(-Erik schreef, "Die Uzi’s zijn echt vet, en ook leuk dat je niet persee de originele versie van crysis hoeft te hebben om deze te kunnen spelen ๐Ÿ˜› Maar heeft deze expansion de zelfde systeem eisen of is de engine nog wat verbeterd in de tusssen tijd??"

  Hier staan de systeemeisen ๐Ÿ˜‰ :
  http://www.gamersnet.nl/nieuws/200808/crytek_onthult_systeemeisen_van_crysis_warhead/

  8) N 8)

 15.   
  Yostie Montana's avatar

  Het is maar goed dat de systeemeisen omlaag gehaald zijn. Niemand zou anders nog het spel kopen, omdat de vorige รฉรฉn grote flop was ๐Ÿ‘ฟ

 16.   
  Pack Leader's avatar

  Ze zijn als je het mij vraagt geen flop en ik zou ook het 2e deel weer kopen ๐Ÿ˜‰ . Ik vond (vind) het spel echt lachen. Het ziet er ook nog eens extreem moi uit. Maarja, het was niet helemaal meer origineel.m aar dat mag de pret niet dempen ๐Ÿ˜› ๐Ÿ˜€