FaceBreaker en Madden NFL 09 voorzien van demo op Xbox Live

Zoals eerder al werd aangekondigd, is vandaag een demo van de cartoony boksgame FaceBreaker op Xbox Live gezet. De demo is 955MB groot en bevat drie speelbare characters (Ice, Sparrow en Steve), twee arena’s om in te vechten (Booty Caves en Trailer Park) en de mogelijkheid om wedstrijden van één ronde van 90 seconden te spelen. Je kunt tegen een computergestuurde of een menselijke tegenstander speler, al zal dit laatste alleen offline kunnen.

De demo bevat tevens een practice mode en EA’s Game Face technologie, waarmee je een eigen foto kunt uploaden en deze op een character kunt plakken. In de demo kan je dit toepassen op de drie speelbare personages, maar in de uiteindelijke game kan je een geheel nieuw custom personage maken, voorzien van een eigen foto.

Verder is er ook een demo van Madden NFL 09 te downloaden. Deze demo is 1,09GB groot en geeft je een voorproefje van deze nieuwste footballgame.

FaceBreaker heeft een cartoony uiterlijk en de game bevat een technologie waardoor je de gezichten van je tegenstanders in real-time kan zien vervormen als je er flink op in ramt. Ook kent Facebreaker ondersteuning voor Game Face, de technologie van EA waarmee je je eigen gezicht in de game kan zetten, mits je over een Xbox Vision Camera of Playstation Eye beschikt. En het gezicht van je minst favoriete klasgenoot of collega natuurlijk…

FaceBreaker zal op 5 september verschijnen voor de Xbox 360 en PlayStation 3. Later dit jaar verschijnt de game als FaceBreaker K.O. Party voor de Wii.

  1.   
    TotalPicnic's avatar

    ik heb net geen gold meer, poor me <_<

  2.   
    Jarek's avatar

    Dan wil ik het plaatje dat ik als avatar heb gebruiken 😀

  3.   
    -050- Critical's avatar

    ”fantasygamer32″ schreef, "Dan wil ik het plaatje dat ik als avatar heb gebruiken :D"

    hahah wat een gare bokser krijg je dan