Psycho komt in actie op nieuwe screenshots Crysis Warhead

Geen versie voor de consoles, geen add-on en geen vervolg. Crysis Warhead vertelt het verhaal van Crysis gewoon nog eens, alleen nu vanuit een ander oogpunt. Nog steeds op het bekende tropische eiland, voorzien van sterke physics en ongekende graphics, maar met een hoofdrol voor Sergeant “Psycho” Sykes. Vandaag krijgen we weer een vijftal verse screenshots te zien van Crysis Warhead.

Crysis Warhead is een standalone expansion, exclusief voor de PC. In de game zien we een verhaaltwist zoals we dat ook al zagen in Half-Life: Opposing Forces. Je beleeft alle gebeurtenissen uit de eerste game door de ogen van een ander character, om precies te zijn Sergeant “Psycho” Sykes. Sykes beschikt over meer wapens en nieuwe voertuigen, in vergelijking met Nomad uit de originele game.

De ontwikkeling van Crysis Warhead is in handen van Crytek Boedapest. Naast nieuwe multiplayer content zorgt Warhead ook voor een verbeterde verhaallijn en game performance, dankzij diverse verbeteringen en optimalisaties aan de CryEngine 2.

Crysis: Warhead zal in de herfst verschijnen voor de PC.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Tom's avatar

  Cewl! APC’s dacht ik al gezien te hebben in een trailer, maar die uzi’s waren nog onbekend bij mij.

 2.   
  Verwijderen's avatar

  Wooo, chek die uzi’s ๐Ÿ˜› en ook nog niewe wagens…. vet strak.

 3.   
  -050- Critical's avatar

  uziiii en dan ook nog dual ๐Ÿ˜† nu moet hij ze alleen nog schuin vasthouden ๐Ÿ˜ณ

 4.   
  LXZ-76's avatar

  I WANNA GET PSYCHO!!!

 5.   
  Alias's avatar

  Nu ik lees dat het zich gelijk afspeelt met het verhaalvan Nomad en dat je deze keer Psycho moet spelen denk ik hebbe hebbe, ik vond Psycho echt een vet figuur in Crysis, en die dubbele uzi ziet er heerlijk uit 8)

 6.   
  Masterchief's avatar

  Weten jullie misschien op wat voor een pc ze die beelden hebben geschoten, je weet wel die van de E3 ?? Voor de rest ziet het er weer mooi uit.

 7.   
  ikbenrick's avatar

  Op een mid range PC van 600 Dollar ๐Ÿ˜‰ .
  Er zijn al een hoop filmpjes uit etc, en deze komen uit een filmpje van een interview waar verteld wordt dat Warhead beter geoptimaliseerd is voor midrange en lowend PC’s.

  En hij zij ook dat dit nog niet de hoogste settings waren, maar de gamers settings. (ik denk dus gewoon high i.p.v. Very High)

 8.   
  )GN(-Erik's avatar

  Vet misschien ga ik deze nog wel ff checken ๐Ÿ˜› De eerste Crysis vond in niet zo boeiend, maar deze standalone expansion wil ik wel proberen want je hebt dan toch de eerste versie niet nodig ๐Ÿ˜†

 9.   
  ricklolps3's avatar

  ik vind hem een beetje tegen vallen ๐Ÿ˜ณ

 10.   
  Qlimaxnl's avatar

  Dit wordt weer knalle :D.. En de vid kaarten wordt steeds beter dus kunnen straks alles op utltra high draaie ๐Ÿ™‚