Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Mortal Kombat vs. DC Universe Developer Kombat Demo

Mortal Kombat vs. DC Universe is de nieuwste telg in de actievolle Mortal Kombat-serie. Voor de eerste keer nemen Scorpion, Sub-Zero en vele andere Mortal Kombat vechters het op tegen DC Universe superhelden, zoals Batman en Superman. De game kent een nieuw vechtsysteem met onder andere Freefall Kombat en Klose Kombat.

De werelden waarin je vecht bestaan uit meerdere arena’s en Freefall Kombat houdt in dat je een tegenstander door een gebouw of muur kunt slaan en ze kunt blijven bevechten tot je bij de nieuwe arena bent aanbeland. Klose Kombat laat je op korte afstand vechten, waarbij je op een brute wijze te maken krijgt met gescheurde kleding en blauwe plekken. Mortal Kombat vs. DC Universe kent ook een avontuurlijke singleplayer, voorzien van een sterke verhaallijn en twee unieke perspectieven.

Mortal Kombat vs. DC Universe verschijnt eind dit jaar voor de Xbox 360 en PlayStation 3. Check snel deze trailer van de Comic-Con 2008, waarin de ontwikkelaar meer verteld over de game, inclusief veel gameplay.

  1.   
    -050- Critical's avatar

    die stukjes door de muren en van dat gevecht in de lucht zijn wel vet ๐Ÿ˜† maar toch ben ik nog niet overtuigd zeker met aankomende soul calibur tekken 6 street fighter ๐Ÿ˜ณ maar wie weet ๐Ÿ™„

  2.   
    nickykolkie's avatar

    ik ben wel overtuigt ๐Ÿ˜†

  3.   
    martyntjee's avatar

    vind het jammer dat de wereld zich steeds herhaalt ( na dat vallen en door die muren wat overigens wel erg gaaf was ๐Ÿ˜† ) en jammer dat de wereld niet kapot kan want brokstukken en van die breuekn in de grond bleven maar tijdelijk ๐Ÿ˜ณ maarja moet het allemaal nog even zien

  4.   
    Overload14's avatar

    Ik vroeg mezelf wel af of er Nieuwe Mortal kombat kwam xD

  5.   
    Pimkingetje's avatar

    Ik hiled van die actie met die muren en die vrije val! ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€