Batman tegen The Joker in Mortal Kombat vs. DC Universe

Uitgever Midway heeft bekendgemaakt dat The Joker speelbaar zal zijn in de aankomende titel Mortal Kombat vs. DC Universe. Tevens zijn er tijdens een presentatie een aantal andere aspecten van de game besproken. Zo zijn er naast The Joker nog 5 andere speelbare karakters bekendgemaakt, te weten Shazam, Liu Kang, Jax, Kitana, en The Green Lantern.

Daarnaast werden ook een aantal eerder onthulde game modes gedemonstreerd. De eerste is een close combat modus waarin gespeeld wordt met een camera die dichterbij staat dan tijdens normale gameplay. In deze mode krijg je de beschikking over enkele snoeiharde combo’s die niet beschikbaar zijn in de reguliere speelstand. Daarnaast kwam ook de Freefall mode aan het licht, waarbij spelers door kunnen vechten zodra ze van een rand afgeschopt worden en onderweg zijn naar een lager gelegen deel van het level.

Mortal Kombat vs. DC Universe is de nieuwste telg in de actievolle Mortal Kombat-serie. Voor de eerste keer nemen Scorpion, Sub-Zero en vele andere Mortal Kombat vechters het op tegen DC Universe superhelden, zoals Batman en Superman. De game kent een nieuw vechtsysteem met onder andere Freefall Kombat en Klose Kombat.

De werelden waarin je vecht bestaan uit meerdere arena’s en Freefall Kombat houdt in dat je een tegenstander door een gebouw of muur kunt slaan en ze kunt blijven bevechten tot je bij de nieuwe arena bent aanbeland. Klose Kombat laat je op korte afstand vechten, waarbij je op een brute wijze te maken krijgt met gescheurde kleding en blauwe plekken. Mortal Kombat vs. DC Universe kent ook een avontuurlijke singleplayer, voorzien van een sterke verhaallijn en twee unieke perspectieven.

Mortal Kombat vs. DC Universe verschijnt eind dit jaar voor de Xbox 360 en PlayStation 3.

  1.   
    Vinstaro's avatar

    Is dat de nieuuwe Joker van de Dark Knight of die ouwe van de eerste Batman film, trouwens leuk bedacht!!:D

  2.   
    ChielB's avatar

    Geen van beide, het wordt The Joker uit de wereld van DC Comics. 🙂 Dus wel meer lijkend op de cartoony Joker uit de vroegere Batman-films.

    Zie ook deze afbeelding.

  3.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    ChielB schreef, "Geen van beide, het wordt The Joker uit de wereld van DC Comics. 🙂 Dus wel meer lijkend op de cartoony Joker uit de vroegere Batman-films.

    Zie ook deze afbeelding."

    Grrr wat haat ik die gast zeg 👿 Ik zal zijn grote grijns eens van zijn gezicht beuken met Batman als ik het spel heb. Is er trouwens ook bekend of er een online mode in het spel zit ? 🙂

  4.   
    -050- Critical's avatar

    ChielB schreef, "Geen van beide, het wordt The Joker uit de wereld van DC Comics. 🙂 Dus wel meer lijkend op de cartoony Joker uit de vroegere Batman-films.

    Zie ook deze afbeelding."

    die nieuwe joker is veel stoerder 😮

  5.   
    mastertje's avatar

    ja maar de batman serie was eerst toch iets voor kleine kinderen en daarom is de joker niet zo eng gemaakt ? of heb ik het nu helemaal fout 😛