Mogelijk een nieuwe Marvel vs. Capcom game in de maak

Tijdens een interview heeft de baas van Marvel, Kevin Feige, een interessant antwoord gegeven op de vraag of er ooit nog een Marvel vs. Capcom game mogelijk is, namelijk:

  “Yes. And maybe sooner than you think.”

Dit is natuurlijk geen officiële bevestiging en totdat die komt zullen we alleen maar kunnen hopen. Een interessant detail is echter dat Capcom een game in de maak heeft genaamd Capcom vs. Tatsunoko. Door verschillende toestanden omtrent rechten van Tatsunoko is het erg onwaarschijnlijk dat die game ooit buiten Japan komt. De basis ligt er echter en het zal dus voor Capcom bijzonder makkelijk zijn om de Tatsunoko karakters eruit te gooien en die van Marvel te importeren. Op die manier zou er binnen relatief korte tijd een nieuwe Marvel vs. Capcom game kunnen verschijnen. Punt blijft natuurlijk dat dit nog altijd slechts speculatie is.

In Marvel vs. Capcom krijg je als speler alle bekende namen van beide merken onder knoppen. Bij Capcom kun je denken aan Ryu of Ken uit de befaamde streetfighter series en Marvel wordt vertegenwoordigd door bijvoorbeeld Spiderman of Wolverine. Zodra er meer details bekend zijn brengen we je op de hoogte.

 1.   
  Ment@l's avatar

  laggen 😆

 2.   
  Jarek's avatar

  Lijkt me wel mooi.

 3.   
  -050- Critical's avatar

  mm geef mij maar soul calibur 😆