EA plaatst Warhammer Online: Age of Reckoning in september

Eerder deze maand werd al aangekondigd dat Warhammer Online: Age of Reckoning in de laatste fase van de ontwikkeling zit. Dit lijkt nog eens extra versterkt te worden door de officiële website van EA Singapore, waar ineens de releasedatum is verschenen.

Warhammer Online zou volgens de site op 23 september verschijnen, maar dit werd al snel gewijzigd in september. Het wachten blijft op een formele aankondiging, maar eind september lijkt een zeer logische datum.


In Warhammer Online: Age of Reckoning is het overal oorlog: Dwarves tegen Greenskins, High Elves tegen Dark Elves en Empire tegen Chaos. Als speler kies je één van de zijden en krijg je dus een natuurlijke vijand, maar je bent verder wel vrij om bondgenoten te helpen in deze MMORPG. Het uiltieme doel: de hoofdstad van je vijand leegroven. Hiervoor moet je met een leger het land van je tegenstander bezetten en deze tegenstander bestrijden in PvP-gevechten. Her en der zijn echter ook PvE-quests te vinden, die allemaal op één of andere manier de grote strijd kunnen beïnvloeden.

Warhammer Online: Age of Reckoning komt in september uit voor de PC.

  1.   
    ricklolps3's avatar

    in september mmmm had ik niet verwacht 😉 ik dacht in 2009 ofzo 😕

  2.   
    -050- Critical's avatar

    ik ook