Wheelman uitgesteld tot eerste kwartaal 2009

Van de game Wheelman, met een virtuele Vin Diesel in de hoofdrol, hebben we lange tijd niets gehoord. Deze actievolle game, die bol staat van de spectaculaire races en stunts, zal echter wat langer op zich laten wachten. Midway heeft namelijk onthuld dat Wheelman verschoven is van eind 2008 naar het eerste kwartaal van 2009. Dit heeft men gedaan om er voor te zorgen dat het spel straks een “geweldige game-ervaring” kan bieden.


In Wheelman schittert Vin Diesel als Milo Burik, een undercover agent en tevens bijzonder getalenteerde coureur die in de onderwereld van Barcelona moet infiltreren om informatie te verzamelen over een grote overval. Burik doet zich voor als chauffeur voor allerlei ongure klusjes en je krijgt te maken met corruptie en chaos, terwijl je steeds de lokale politie en rivaliserende bendes een stap voor probeert the blijven.

Verwacht een combinatie tussen free-roaming actie en bloedstollende races in de straten van Barcelona. De game kent verder verschillende special moves, die vrij te spelen zijn door je focus-meter op te vullen. Om dit te bereiken zal je halsbrekende toeren uit moeten halen met diverse voertuigen, maar de speciale acties zijn een grote beloning. Voer een ‘cyclone’ uit, waarbij je je auto 360 graden laat draaien, terwijl je ondertussen je vijanden met precisie onder vuur neemt, of ga voor een ‘air jack’, waarbij je van het ene rijdende voertuig naar het andere springt om zo ineens in een nieuw voertuig er vandoor te gaan. Op deze manier zul je vele filmische Hollywood-actie beleven tijdens het spelen.

Wheelman verschijnt in het eerste kwartaal van 2009 voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

 1.   
  nickykolkie's avatar

  ik ken de game niet lijkt me wel leuk maar het zou nog leuker zijn als jullie wat screens op de site zetten

 2.   
  RinusReetRidder's avatar

  Zijn niet heel recent screenshot van volgens mij. Op tothegame zag ik wel begin deze maand wat screenies langs komen. ๐Ÿ™‚

  http://www.tothegame.com/screenshot.asp?id=5864

 3.   
  nickykolkie's avatar

  danke!!!! ๐Ÿ˜†

 4.   
  nickykolkie's avatar

  WOW ziet er leuk uit ik adviseer de andere om ook te kijken echt cool ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜›

 5.   
  Alias's avatar

  Lijkt me wel een mooi spel, en de screens zien er ook netjes uit. 8)

 6.   
  -050- Critical's avatar

  jup idd vooral lekker chaotisch met licentie autos:D

 7.   
  Xtremie's avatar

  Games die te snel uitkomen zijn bagger….goede beslissing om het uit te stellen ๐Ÿ™‚

 8.   
  ricklolps3's avatar

  ik heb al gameplay gezien is niet echt leuk ๐Ÿ˜†