PS3-versie Alone in the Dark op schema voor november?

Alone in the Dark, de actie-survival game van Atari, is inmiddels al een tijdje te spelen op diverse platformen. Een PS3-versie van de game is ook nog steeds in ontwikkeling, alleen wordt deze versie geplaagd door veel uitstel. Volgens een recente releaselijst van Atari kunnen we deze versie waarschijnlijk in november verwachten. Dit komt overeen met de globale voorspelling dat de PS3-versie in de herfst uitgebracht zal worden.

In Alone in the Dark speel je Edward Carnby, de held van het eerste deel uit 1992. Het nieuwe deel speelt zich af in Central Park. Dat is niet zomaar een park, nee, een park dat gerust een stad genoemd mag worden, compleet met dierentuinen, theaters, restaurants, noem maar op. Edward Carnby belandt op de een of andere manier in Central Park, waar hij onvoorzien deel neemt aan een groot onderzoek naar paranormale activiteiten.

In de game zal de nadruk niet meer liggen op het avontuurelement, maar meer op de actie, zoals ook bij Resident Evil 4 is gebeurd. Je zal in de game dus meer moeten schieten en er zullen meer vijanden zijn die op je afstormen om je te doden. Natuurlijk is het avontuurelement niet helemaal weg, je zult nog steeds veel moeten onderzoeken, nu alleen veel grootschaliger, omdat de omgeving enorm is uitgebreid met de capaciteit van de huidige next-generation consoles.

Lees ook onze uitgebreide review.

Alone in the Dark is reeds verschenen voor de PC, PlayStation 2, Xbox 360 en Nintendo Wii. Een PlayStation 3-versie zal wellicht in november volgen.

 1.   
  -050- Critical's avatar

  lol iik wist niet dat die nog niet uit was ๐Ÿ˜†

 2.   
  xrage's avatar

  ahh laat die game toch zitten hehe, is toch helemaal poep ๐Ÿ™‚

 3.   
  jungler's avatar

  )wtw(Critical schreef, "lol iik wist niet dat die nog niet uit was ๐Ÿ˜† "

  kdacht da die al vor ps3 bestond ๐Ÿ˜†

 4.   
  Chikin's avatar

  Haha ik wist ook nog niet eens dat die niet uit was ๐Ÿ˜†

 5.   
  Gerjann's avatar

  waarom deden ze dat niet in begin dan samen met de xbox 360 en pc versie?? ๐Ÿ™‚

 6.   
  PaNNa's avatar

  Ik heb hem voor de 360 gekocht en ik vind het wel een topgame! ๐Ÿ™‚

 7.   
  ckerigon's avatar

  kd8 dat ie al tijdje uit was..
  maar word ie dan niet iddentiek aan de 360 versie?

 8.   
  Overload14's avatar

  Lol hier in Belgie kan je die allang op de Ps3 kope xD