Uncharted: Drake’s Fortune vanaf 22 augustus voorzien van Trophies

Het avontuur van Nathan Drake in Uncharted: Drake’s Fortune was op de PlayStation 3 behoorlijk succesvol. Om nog eens extra van deze game te kunnen genieten, zal het straks ook mogelijk zijn om PS3-Trophies te verdienen. Volgens ontwikkelaar Naughty Dog zal men op 22 augustus een patch uitbrengen, waarmee de ondersteuning van Trophies in de game een feit is.

In Uncharted: Drake’s Fortune speel je de rol van Nathan Drake. Nathan denkt dat hij een afstammeling is van de grote avonturier Sir Francis Drake en hij gelooft dat Sir Francis vroeger ergens een grote schat heeft verborgen. Dit alles leidt tot een ongekend avontuur op een eiland in de Stille Oceaan. Binnen de kortste keren wordt Nathan achterna gezeten door huurlingen en moet hij met veel minder man- en vuurkracht zien te overleven en ook nog de geheimen van het eiland en zijn mogelijke voorouder proberen te ontrafelen. Prachtige graphics, een zeer gedetailleerde spelwereld zonder laadtijden en veel sensatie vormen de basis voor een unieke ervaring. Uncharted: Drake’s Fortune kan dan ook gezien worden als een combinatie van Prince of Persia, Indiana Jones, Pirates of the Caribbean en eigenlijk vrijwel alle andere games die vol spanning en avontuur zitten.

Wil je meer weten over deze game? Check dan ook eens onze uitgebreide review!

Uncharted: Drake’s Fortune is inmiddels verschenen voor PlayStation 3.

 1.   
  jungler's avatar

  deze komt ook in platinum niet ?
  dan koop ik hem mischien ๐Ÿ™‚

 2.   
  -050- Critical's avatar

  jungler schreef, "deze komt ook in platinum niet ?
  dan koop ik hem mischien ๐Ÿ™‚ "

  je had hem al moeten kopen:)

 3.   
  RinusReetRidder's avatar

  Zeker een aanrader, leuke review ook. 8) Erg vet avontuur en actie. ๐Ÿ™‚

 4.   
  ricklolps3's avatar

  ok mischien ga ik hem wel kopen weet het niet maar BIA HELLY HIGHWAY gaaat vooor ๐Ÿ˜›

 5.   
  Mattmerize's avatar

  Wat voor dingen moet je doen voor die “trophies”? Dingen zoals 50 headshots ofzo? En is zo’n patch inbegrepen in een gratis system update in de PS3 XMB (cross media bar)?