Gamersnet.nl

God of War-film voorzien van regisseur

Begin vorig jaar werd al onthuld dat er een verfilming van God of War aan zit te komen. Destijds wisten we al te melden dat het script van de film in handen lag van David Self, de man die eerder al sterke verhalen neerzette met films als The Haunting, Thirteen Days en Road to Perdition. Het wachten bleef op een geschikte regisseur…

Inmiddels heeft men een regisseur gevonden en dat kan voor angstige gamers toch een pak van hun hart zijn. Niemand minder dan Brett Ratner zal de God of War-film gaan leiden. Ratner was in het verleden verantwoordelijk voor films uit de Rush Hour-serie en X-Men: The Last Stand. Meer recent werkte hij ook aan diverse afleveringen van Prison Break.

Details over de film zijn nog niet uitgebracht, waardoor het onduidelijk is wanneer er begonnen wordt met filmen. Verwacht in elk geval veel van het oude Griekenland, mythologische wezens als Medusa, Cyclopen, de Hydra en natuurlijk Kratos zelf, tijdens zijn zoektocht naar de doos van Pandora en de vernietiging van Ares.