Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Crash Bandicoot: Mind over Mutant ComicCon Trailer

In Crash Bandicoot: Mind over Mutant heeft Neo Cortex plannen om de wereld over te nemen via hersenspoelen. De game kan ook gespeeld worden met het zusje van Crash, Coca, wat de game ook voor vrouwen aantrekkelijk maakt. Crash krijgt in de game heel wat nieuwe vaardigheden tot zijn beschikking, zoals ontwijken, graven en verticale oppervlakken beklimmen om zo nieuwe plekken te bereiken. De wereld Whumpa Island waar het allemaal gaat gebeuren is een free roaming wereld met onder andere een een ijs level.

Crash Bandicoot: Mind over Mutant zal in de herfst verschijnen voor de Xbox 360, Wii, PlayStation 2, PSP en Nintendo DS.

Check snel deze nieuwe trailer!

 1.   
  Alias's avatar

  Ziet er wel leuk uit maar wat ik wel raar vind is dat hij uit komt voor de Xbox 360, Wii, PlayStation 2, PSP en Nintendo DS maar niet voor de PlayStation 3 (of is het vergeten om die in het lijstje er bij te zetten??) ๐Ÿ˜‰

 2.   
  ChielB's avatar

  Kan raar overkomen ja, maar blijkbaar is dat toch nog steeds een zeer prijzig platform qua ontwikkeling, waardoor er besloten is om de game niet voor de PS3 uit te brengen.

 3.   
  Alias's avatar

  Komt inderdaad een beetje raar over want je denkt toch: 360, ps2 waar blijft ps3? Maar ik heb ook al vaker gelezen dat het programmeren van games op de ps3 wat lastig en prijzig is. ๐Ÿ˜‰

 4.   
  Jarek's avatar

  Kunnen we weer lekker van Crash genieten.
  Maar het is idd wel jammer voor de ps3 gebruikers dat zij er niet van kunnen genieten.

 5.   
  -050- Critical's avatar

  was dit niet in een ver verleden een playstation exlusive? ๐Ÿ˜† of haal ik dit nu in de war met ratchet? ๐Ÿ™„

 6.   
  zultrax's avatar

  )wtw(Critical schreef, "was dit niet in een ver verleden een playstation exlusive? ๐Ÿ˜† of haal ik dit nu in de war met ratchet? ๐Ÿ™„ "

  Volgens mij was het wel een PS exlusive maar toen had je eiglijk ook alleen de playstation en een nintendo 64 ๐Ÿ˜†

 7.   
  jungler's avatar

  ziet er fijn uit ๐Ÿ˜†

 8.   
  nickykolkie's avatar

  lol ziet er grappig uit
  ๐Ÿ˜› ๐Ÿ˜€